Convert php-fusion cu phpbb3

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Log1teCk
Utilizator înregistrat

Convert php-fusion cu phpbb3

Mesaj de Log1teCk »

As vrea sa fac aceasta conversie ... dar nu cu tot .... as vrea ca pe forum sau pe site cand cineva isi creaza un cont ... sa fie valabil acelasi si pentru forum/site ... si nu inteleg cam cum as putea sa realizez asta .... am aflat ca e posibil ... mi-ar putea da cineva o mana de ajutor ? :D
sebisebixxl
Utilizator înregistrat

Mesaj de sebisebixxl »

Cred ca ar trebui sa foloseasca aceeasi baza de date :)
Log1teCk
Utilizator înregistrat

Mesaj de Log1teCk »

vaii .... sincer ms de sfat .... daca tot nu jti frate numai raspunde aberatii ... sa jti ka ji eo m-am gandit la aja ceva.... dar vreau sa aflu ceva concret ... dar raspunsul tau e total nul ... :|
MasterMd32
Utilizator înregistrat

Mesaj de MasterMd32 »

nu ai cum sa faci conversie deoarece nu folosesc aceeasi baza de date php-fusion cu phpbb3
Log1teCk
Utilizator înregistrat

Mesaj de Log1teCk »

eu ma refer un fel de conversie .... te inseli daca crezi ca nu se poate realiza asa ceva .... am vazut site-uri de tipul acesta... singurul lucru care trebuie facut din cate am inteles .... e sa modific undeva in baza lui phpfusion la users sa ii preia pe cei de pe baza phpbb.... dar asta nu stiu cum sa o realizez...
razvan90ro
Nou venit

Mesaj de razvan90ro »

Da si tu un exemplu de site unde ai intalnit acesta combinatzie !!
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de lsdcrew »

S-ar putea să se poată şi pentru versiunea phpbb actuală, dar este mai complicat. Caută pe phpfusion-mods.com .
Rikonen
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Rikonen »

Din cate stiu eu e cu baze mysql, dar tre sa inveti mysqlsi din cate am inteles e destul de greul....
You have brain! Use it!
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”