Salutare tuturor ! De curand am creat si eu o comunitate la inceput totul mergea bine,pana cand am inceput sa primesc reclamatii de la anumite persoane de pe forum ! in continuare voi enumera cateva probleme intampinate pe parcursul folosiri !
Fatal error: Call to undefined function validate_range() in /home/web156/public_html/includes/acp/acp_forums.php on line 925
Aceasta eroare imi apare cand incerc sa creez un forum intr-o categorie sau un subforum,si nu ma lasa sa il creez !
Cand intra cineva pe forum :
You don't have permission to access /viewforum.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) [2002]
A aparut doar la o singura persoana !
Si mai exista o problema,cineva a incercat sa imi instaleze cateva moduri dar nu a reusit de fiecare data ii aparea o anumita eroare ! Din ce cauza ? Se poate rezolva aceste probleme fara sa pierd mesajele si persoanele de pe forum ? Forumul este la inceput are doar o saptamana si ceva de activitate ! Nu as vrea sa pierd ! Deci se poate rezolva ?
PS: Daca am scris ceva gresit in acest post rog toate persoanele de pe forum sa ma ierte deoarece am scris acest post in graba !
Edit: Am cautat pe server fisierul acp_forum,si am dat un eidt din cpanel ! Am dat scrool pana la,lina 925 si acolo se afla acest cod:
validate_range($range_test_ary, $errors);
Ce este gresit ? De ce imi apare acea eroare ? Ma poate ajuta cineva ?
Mai multe probleme !
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Madalin_Assul
- Utilizator înregistrat
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Madalin_Assul
- Utilizator înregistrat
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Ce MODuri ? Care sunt erorile ?si mai exista o problema,cineva a incercat sa imi instaleze cateva moduri dar nu a reusit de fiecare data ii aparea o anumita eroare ! Din ce cauza ? Se poate rezolva aceste probleme fara sa pierd mesajele si persoanele de pe forum ? Forumul este la inceput are doar o saptamana si ceva de activitate ! Nu as vrea sa pierd ! Deci se poate rezolva ?
Ultima oară modificat 25-Iun-2008, 10:30:31 de către dorin, modificat 1 dată în total.