problema stergere post
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
problema stergere post
am phpbb3 si am 2 probleme
useri care posteaza pe forum imi zice ca atunci cand da sa posteze in loc de 1 post apare 2 si zic ca nu le pot sterge,si asta e adevarat pt ca eu ca sunt super administrator nu le pot sterge...dc oare?
useri care posteaza pe forum imi zice ca atunci cand da sa posteze in loc de 1 post apare 2 si zic ca nu le pot sterge,si asta e adevarat pt ca eu ca sunt super administrator nu le pot sterge...dc oare?
Ultima oară modificat 20-Iun-2008, 18:32:04 de către ionutz, modificat 1 dată în total.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: problemastergerea post
Verifică permisiunile, s-a mai discutat.ionutz scrie:am phpbb3 si am 2 probleme
sati arat cum sunt permisiunile mele
la permisiuni forum pentru grupuri
la permisiuni administrator = acces total la toate forumurile si subforumurile
permisiuni boti = acces robot
permisiuni modelatori globali = acces total
permisiuni vizitatori = fara acces
permisiuni utilizator inregistrati = acces standard
astea sunt permisiunile si totusi nu pot sterge mesajele..
si zicetimi cum trebuie sa fie chmod din ftp ??la ce sa fie 777 la ce sa fie 644 va rog mult
la permisiuni forum pentru grupuri
la permisiuni administrator = acces total la toate forumurile si subforumurile
permisiuni boti = acces robot
permisiuni modelatori globali = acces total
permisiuni vizitatori = fara acces
permisiuni utilizator inregistrati = acces standard

astea sunt permisiunile si totusi nu pot sterge mesajele..
si zicetimi cum trebuie sa fie chmod din ftp ??la ce sa fie 777 la ce sa fie 644 va rog mult
- Muzet
- Fost coleg
Dacă spui că permisiunile sunt setate corespunzător verifică dacă pentru userul respectiv (în acest caz chiar tu) este setat grupul implicit, mai exact dacă faci parte din alte grupuri o să ai permisiunile grupulul acela.ionutz scrie:haideti va rog ajutatima unul va rog din suflet... ca nu pot face nimic daca nu pot sterge mesajele:( care se pricepe sa dea add la id pgl_shock sa intre la mine in calculator sa vada:(
În legătură cu CHMOD nu cred că trebuie să te deranjezi, eu foloseam 755 la toate foldere (subfoldere) şi fişiere.
- Muzet
- Fost coleg
Pe prosilver se menţine problema asta ?ionutz scrie:da ma...este setat totul bine,....dar nu stiu de ce nu imi merge:(
de ce nu adaugati unul care se pricepe mai bine id meu pgl_shock sa intrati de la mine din calculator sa vedeti care e problema?:((
Poate fi o problemă de la stilul folosit, şi nu înţeleg de ce eşti hotărât cu ID-ul.