Probleme la "Autentifica-ma automat..."
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
crstn_savu descarcă baza de date şi asigură-te că la server name nu este freshaquarium.net.
Dacă ai găsit această linia aceasta trebuie înlocuită cu:
Vreau să văd o captură a setărilor din Configurări cookie şi Setări server dar în partea de jos, mai exact setările de la Setările URL ale serverului.
Cod: Selectaţi tot
('server_name', 'freshaquarium.net', 0)
Cod: Selectaţi tot
('server_name', 'freshaquarium.net/forum', 0)
-
- Utilizator înregistrat
- Muzet
- Fost coleg
Dă-mi tabelul phpbb_config să îţi spun exact ce trebuie să adaugi în phpMyAdmin.crstn_savu scrie:aceasta se pare sa fie problema muzet... nu inteleg de ce pentru ca eu am modificat in setari cum ati zis voi... si vad ca in baza de date este freshaquarium.net .
Am facut backup la phpbb_config unde am facut modificarea asta... cum incarc acum acest fisier inapoi ... nu vreau sa stric ceva
-
- Utilizator înregistrat
Am reusit sa modific eu acel parametru in felul urmator: SQL -> Go -> Am cautat parametrul server_name si am modificat din www.freshaquarium.net in www.freshaquarium.net/forum .
Am facut backup din nou la phpbb_config si apare in regula si acolo, respectiv www.freshaquarium.net/forum.
Am sters din nou si Cookie-urile, Cache-urile si Authenticated session-urile, dar din pacate nu merge nici acum.
eu pot sa dau si print screen la toate setarile, doar sa imi spuneti la care.
Later edit:
Aici sunt Print Screenuri cu Setari Server si Configurari cookie si Incarca configurarisi Setari securitate
Am facut backup din nou la phpbb_config si apare in regula si acolo, respectiv www.freshaquarium.net/forum.
Am sters din nou si Cookie-urile, Cache-urile si Authenticated session-urile, dar din pacate nu merge nici acum.

Later edit:
Aici sunt Print Screenuri cu Setari Server si Configurari cookie si Incarca configurarisi Setari securitate
Ultima oară modificat 20-Iun-2008, 15:17:45 de către crstn_savu, modificat de 3 ori în total.
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
crstn_savu scrie:
Later edit:
- Muzet
- Fost coleg
Setări server:
La numele domeniului trebuie să fie www.freshaquarium.net/forum.
Dacă nu funcţionează doar aşa încearcă şi planul B.
Configurări cookie
La Domeniu cookie să pui freshaquarium.net/forum.
Dacă nu merge doar cu prima soluţie fă-o şi pe a doua.
La numele domeniului trebuie să fie www.freshaquarium.net/forum.
Dacă nu funcţionează doar aşa încearcă şi planul B.

Configurări cookie
La Domeniu cookie să pui freshaquarium.net/forum.
Dacă nu merge doar cu prima soluţie fă-o şi pe a doua.