Buna ziua .
Ma pricep destul de putin.
Va rog sa ma sfatuiti cum sa fac o actualizare de la versiunea 2.0.13 la una mai noua.
Ce ma deranjeaza cel mai mult este ca nu am confirmare vizuala la inscriere si m-au inundat spamurile.
Pun intrebarea deoarece sper ca o versiune mai noua sa rezolve automat aceasta problema.
Upgrade de la 2.0.13
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Dacă vrei să continui cu phpBB 2.x nu există o versiune mai recentă decât phpBB 2.0.23 care este cea mai recentă.
În acelaşi timp are şi confirmare generală, aceasta poate fi activată din Panoul Administratorului la tabul Configurare Generală.
Dacă vrei să pleci de la phpBB 2 poţi încerca conversia către phpBB 3, discuţii, suport, răspunsuri găseşti în secţiunea 3.0.x Instalare, actualizare, conversie.
În acelaşi timp are şi confirmare generală, aceasta poate fi activată din Panoul Administratorului la tabul Configurare Generală.
Dacă vrei să pleci de la phpBB 2 poţi încerca conversia către phpBB 3, discuţii, suport, răspunsuri găseşti în secţiunea 3.0.x Instalare, actualizare, conversie.
-
- Nou venit
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Multumesc pentru raspunsul prompt.
Am citit la 3.0.x Instalare, actualizare, conversie si la 2.0.x Instalare, actualizare, conversie.
Din pacate ma depaseste. M-a luat durerea de cap.
Sunt persoana cu handicap si forumul de care vorbesc este http://www.integration.ro/forum/index.php unde scriu de asemeni persoane cu handicap.
Ne efectuam activitatea in mod voluntar iar problemele acestea de soft sunt pentru noi din alta lume.
Am citit la 3.0.x Instalare, actualizare, conversie si la 2.0.x Instalare, actualizare, conversie.
Din pacate ma depaseste. M-a luat durerea de cap.
Sunt persoana cu handicap si forumul de care vorbesc este http://www.integration.ro/forum/index.php unde scriu de asemeni persoane cu handicap.
Ne efectuam activitatea in mod voluntar iar problemele acestea de soft sunt pentru noi din alta lume.
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Cred că va fi nevoie să deschizi un topic nou în categoria pe care am precizat-o mai sus. Dacă întâlneşti probleme trebuie doar să ceri ajutor şi o să îţi răsundă cineva.
Găseşti în acest topic paşii pe care trebuie să îi faci pentru conversie.
Găseşti în acest topic paşii pe care trebuie să îi faci pentru conversie.