[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Incercam sa gasim .... dar deocamdata e bine si asa (macar merge tot timpul .... comparativ cu - un exemplu - as.ro).mihaitza scrie:Un sfat: Gasiti si voi un host normal pentru acest forum pentru ca altfel pierdeti clienti. Astazi de-abia acum am reusit sa intru. Ba ca nu sunt bune fisierele ba ca una ba ca alta.
In cazul asta ma tem ca un dictionar de sinonime (pe care si asa nu il ambogdan scrie:Emoticons:
- Iconite emotive - intradevar cam fortata traducerea
- Pictograme emotionale - termen destul de complicat si ... lung (parerea mea...)
Oare nu exista un sinonim mai bun in romana ? Sa cerem ajutorul si celorlalti membrii .... pentru Emoticons dar si pentru Sticky ...
Cred ca motivul este urmatorul: administratorul forumului poate sa introduca mult mai multe iconite decat sunt default... acum in plus fata de prima pagina sunt doar cateva, dar gandeste-te daca ar mai fii in plus inca 30 sau 40 de astfel de "iconite"...Christa scrie:Ce nu inteleg este de ce la 'alte iconite emotive' se repeta majoritatea celor care si asa sunt pe prima pagina.
Da bine, aia e ok, dar pe pagina care se deschide in plus ajungeau daca erau trecute cele care nu incap pe prima pagina, nu era necesar sa le repete, la aia ma refereambogdan scrie: Cred ca motivul este urmatorul: administratorul forumului poate sa introduca mult mai multe iconite decat sunt default... acum in plus fata de prima pagina sunt doar cateva, dar gandeste-te daca ar mai fii in plus inca 30 sau 40 de astfel de "iconite"...
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator