Cod radio in overall_footer

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
xcss
Nou venit

Cod radio in overall_footer

Mesaj de xcss »

Deci caut si eu un cod sau script ce e ala , care sa-l pun in overall_footer sau overall_header si sa cante 1 radio pe forum dar permanent .
Adica ma refer daca dai click pe 1 categorie sa numai se intrerupa muzica si so i-a de la capat .
Am cautat pe google ... am gasit dar cod de forum gratuit si se intrerupe muzica daca dau click pe 1 categorie .
Am incercat cu , playlist dala meem dar la fel se intrerupe ... :oops:
Eu am phpbb 3.0.1 ... am dat cautare si aici dar imi apare cu totul altceva .. poate ca nu stiu eu cum se numeste ... cine ma ajuta :cry:

EDIT

Cod: Selectaţi tot

<form action="http://www.bum-files.com" method="post" target="_new"><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="http://www.bum-files.com/internetradio/stations/rap-hip-hop1.asx" align="middle" autostart="true" hidden="true" loop="true" volume="100" showstatusbar=false></embed></form>
Acesta il am eu pus , dar nu vreau sa se opreasca cand dau click pe alta categorie ... unde am gresit ? :shock:
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

Iti dau un sfat,ca utilizator de multe forumuri.Nu pune radio, e extrem de inervant.Nu e o chestie cool,si risti sa nu mai intre nimeni pe forumul tau.Cat despre cod, nu cred sa existe ceea ce cauti tu.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Ai pus codul in overall_footer ?
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

overall_footer este în fiecare pagină a forumului dacă încă nu ai observat asta.
Când acesezi forumul o să citească fişierul overall footer şi o să înceapă radioul. Când acesezi o altă categorie o să citească din nou overall footer şi normal, o să înceapă să cânte din nou.
Trebuie să stea pe o pagină ca să asculte normal. Chiar dacă dă refresh la pagină, acesta o să înceapă iar, de la început.
În concluzie nu poţi fiindcă atunci când schimbi pagina overall footer îşi face datoria şi începe din nou să ruleze acel script.
xcss
Nou venit

Mesaj de xcss »

Mda am rezolvat pana la urma dar tot se reia .. are dreptate muzet .. oricum nu am pus radio ci vreo 20 melodii sa ruleze ... :) mersi oricum , credeam ca exista ceva ..

Uite am mai gasit un cod :

Cod: Selectaţi tot

<!--gem:tlx.tlx.sound--> 
<embed autostart="true" hidden="true" loop="true" src="link mp3"></embed> 

<!--end gem--> 
<!--"''"-->
Dar nu inteleg ce link sa pun ... se numeste Script mp3 In Background dar chiar nu stiu cum sa fac , aveti vreo idee ?
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

mai bine pui un pop-under si acolo pui playerul. cel mai bine
geo
xcss
Nou venit

Mesaj de xcss »

Adica cum ? explica-mi si mie ca nu stiu :?
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”