Probleme la "Autentifica-ma automat..."

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
crstn_savu
Utilizator înregistrat

Mesaj de crstn_savu »

mozilla folosesc, dar nu s-a modificat nimic la functionarea forumului
valim
Nou venit

Mesaj de valim »

Salut
aceeasi problema o am si eu, eu tind sa cred ca este de la avatare. incearca sa reinstalezi forumul pe local si apoi sa incerci fara sa dai accept la avatare sa vezi daca iti merge sa te autentific, eu am aceeasi problema si dupa ce setez ca vreau sa contina (forumul ) si avatare, nu mai pot sa ma autentific automat.
Am mai postat problema si pe alte forumuri....
crstn_savu scrie:mozilla folosesc, dar nu s-a modificat nimic la functionarea forumului
Log1teCk
Utilizator înregistrat

Mesaj de Log1teCk »

eo nu te inteleg la ce te referi ... fi mai explicit aceiasi prob o am ji eu :((

stie cineva sa rezolve problema asta???? cu autentificarea :|?
bikeru
Nou venit

Mesaj de bikeru »

Pentru a rezolva problema te duci in admin panel->security settings->Session IP validation:None.La mine a mers.Bafta
DeathKiller
Nou venit

Mesaj de DeathKiller »

Si eu am aceeasi problema
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Solutia 1: Clear browser cache.
Solutia 2: Daca solutia 1 nu functioneaza, incercati sa schimbati numele cookie (nu uitati de clear cache din ACP)
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

dorin scrie:Solutia 1: Clear browser cache.
Solutia 2: Daca solutia 1 nu functioneaza, incercati sa schimbati numele cookie (nu uitati de clear cache din ACP)
1. Au spus că au făcut asta dar nu a dat rezultat.
2. Poate să facă asta şi din phpMyAdmin, citiţi aici despre cum puteţi schimba setările de la domeniu.
Încă o precizare, dacă forumul tău este creat pe un host gratuit, de exemplu ilive.ro şi tu ai făcut o pagină şi pe .tk adică din forum.ilive.ro ai făcut forum.tk şi acesezi forumul după .tk nu o să te autentifică autmat, dar în schimb, pe ilive.ro
Soluţiile mele, ştergeţi cookie-urile de la site, schimbaţi cookie-urile, fie din ACP fie din phpMyAdmin sau mergeţi în ACP, la Server settings şi verificaţi Domain name + Script path.
Nu uitaţi de setările de la Cookie settings.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Am recitit mesajele anteriore, poate nu am fost atent, dar nu am vazut sa fi schimbat numele la cookie. :)
crstn_savu
Utilizator înregistrat

Mesaj de crstn_savu »

muzet ... URL-ul forumului este www.freshaquarium.net/forum .daca poti te rog trimite-mi ce trebuie sa fac pas cu pas in phpmyadmin pentru ca nu ma pricep prea mult la php si baze de date, chiar daca la design ma descurc binisor. Ma indoiesc ca problema este la calculatorul/browserul meu deoarece problema este valabila la toti membrii forumului si vad ca faptul ca trebuie sa se logheze la fiecare vizitare a siteului ii deranjeaza mult.... deasta doresc sa rezolv problema asta.

Va multumesc anticipat.
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

Si eu am avut o problema de genul.
Nu eram atent la Cookie path ( era setat in directorul principal si nu in /forum) si la cookie domain ( era setat ceva aiurea) . Dupa ce am rectificat merge struna.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”