nr. mesaje+culoare user

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

nr. mesaje+culoare user

Mesaj de flowers »

Am creat un forum ascuns, in care sa poata scrie numai 3 useri, acestia fiind si moderatori. Cum pot sa...
  • ...fac sa imi numere numai mesajele la vedere? (adica apare User X: "Numărul total de mesaje: 6" si cand se da click pe "Caută toate mesajele lui X" apar numai 3, restul fiind scrise pe forumul ascuns; contorizarea mesajelor ascunse este si in pagina index "Utilizatorii noştri au scris un număr de 78 articole")
  • ...modific culoarea unui user care este moderator numai in forumul ascuns si care apare la logare cu verde; lumea se intreaba daca e un simplu user, de ce nu e albastru? :lol:
mitnick
Utilizator înregistrat

Mesaj de mitnick »

ai creat tu forumuri ascunse, ceva de genul "vedere numai de catre MOD(erator)" si userii normali nu vad acest forum ... asta o vei gasi in Forum Admin ->Permissions
flowers

Mesaj de flowers »

Intrebarea suna altfel. Ceva de genul: cum fac sa apara la "Utilizatorii noştri au scris un număr de 85 articole" jos sa afiseze la fiecare user Nr. total de mesaje scrise -(minus) Nr. de mesaje scrise in forumurile ascunse pt. el.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Am înţeles de prima dată problema ta, însă am fost rezervat în a da un răspuns.
Am căutat pe net o MODificare care să resolve este inconvenient însă căutarea sa finalizat cu un rezultat nesatisfăcător. O să încerc să caut în continuare şi te voi anunţa în acest subiect.

Ce le-am maid at pe astea de sus ;)
mitnick
Utilizator înregistrat

Mesaj de mitnick »

flowers, spune-ne si 9 siteul.

intra in viewtopic.php (aici e functia $poster_posts care afiseaza numarul de mesaje scrise)

//
// Okay, let's do the loop, yeah come on baby let's do the loop
// and it goes like this ...
//
for($i = 0; $i < $total_posts; $i++)
{
$poster_id = $postrow[$i]['user_id'];
$poster = ( $poster_id == ANONYMOUS ) ? $lang['Guest'] : $postrow[$i]['username'];

$post_date = create_date($board_config['default_dateformat'], $postrow[$i]['post_time'], $board_config['board_timezone']);

$poster_posts = ( $postrow[$i]['user_id'] != ANONYMOUS ) ? $lang['Posts'] . ': ' . $postrow[$i]['user_posts'] : '';

(gasesti $poster_posts, verifica daca aceste functi se potrivesc si la tine.)
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Normal că o are şi el, însă aceea funcţie îi arată numărul total de mesaje scrise atât în forumuri publice cât şi private.
Flowers, doreşte să modifice funcţia pentru a îi fi afişat doar numărul de mesaje din forumurile publice.
mitnick
Utilizator înregistrat

Mesaj de mitnick »

aha, asta numai daca contactez phpbb.com
flowers

Mesaj de flowers »

De ce oare BuGsY intelege problema din prima si mitnick mai greu? :?
mitnick
Utilizator înregistrat

Mesaj de mitnick »

...fiindca o problema se poate rezolva in mai multe metode, si orice informatie oricat de indepartata ar fi ea ajuta la ceva... trebuie numai sa fi destept si sa faci conexiuni intre indei...cat despre un cod phpbb mai trebuie sa astepti
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”