- ...fac sa imi numere numai mesajele la vedere? (adica apare User X: "Numărul total de mesaje: 6" si cand se da click pe "Caută toate mesajele lui X" apar numai 3, restul fiind scrise pe forumul ascuns; contorizarea mesajelor ascunse este si in pagina index "Utilizatorii noştri au scris un număr de 78 articole")
- ...modific culoarea unui user care este moderator numai in forumul ascuns si care apare la logare cu verde; lumea se intreaba daca e un simplu user, de ce nu e albastru?
nr. mesaje+culoare user
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
nr. mesaje+culoare user
Am creat un forum ascuns, in care sa poata scrie numai 3 useri, acestia fiind si moderatori. Cum pot sa...
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am înţeles de prima dată problema ta, însă am fost rezervat în a da un răspuns.
Am căutat pe net o MODificare care să resolve este inconvenient însă căutarea sa finalizat cu un rezultat nesatisfăcător. O să încerc să caut în continuare şi te voi anunţa în acest subiect.
Ce le-am maid at pe astea de sus
Am căutat pe net o MODificare care să resolve este inconvenient însă căutarea sa finalizat cu un rezultat nesatisfăcător. O să încerc să caut în continuare şi te voi anunţa în acest subiect.
Ce le-am maid at pe astea de sus

flowers, spune-ne si 9 siteul.
intra in viewtopic.php (aici e functia $poster_posts care afiseaza numarul de mesaje scrise)
//
// Okay, let's do the loop, yeah come on baby let's do the loop
// and it goes like this ...
//
for($i = 0; $i < $total_posts; $i++)
{
$poster_id = $postrow[$i]['user_id'];
$poster = ( $poster_id == ANONYMOUS ) ? $lang['Guest'] : $postrow[$i]['username'];
$post_date = create_date($board_config['default_dateformat'], $postrow[$i]['post_time'], $board_config['board_timezone']);
$poster_posts = ( $postrow[$i]['user_id'] != ANONYMOUS ) ? $lang['Posts'] . ': ' . $postrow[$i]['user_posts'] : '';
(gasesti $poster_posts, verifica daca aceste functi se potrivesc si la tine.)
intra in viewtopic.php (aici e functia $poster_posts care afiseaza numarul de mesaje scrise)
//
// Okay, let's do the loop, yeah come on baby let's do the loop
// and it goes like this ...
//
for($i = 0; $i < $total_posts; $i++)
{
$poster_id = $postrow[$i]['user_id'];
$poster = ( $poster_id == ANONYMOUS ) ? $lang['Guest'] : $postrow[$i]['username'];
$post_date = create_date($board_config['default_dateformat'], $postrow[$i]['post_time'], $board_config['board_timezone']);
$poster_posts = ( $postrow[$i]['user_id'] != ANONYMOUS ) ? $lang['Posts'] . ': ' . $postrow[$i]['user_posts'] : '';
(gasesti $poster_posts, verifica daca aceste functi se potrivesc si la tine.)