Idei ...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Idei ...
detin un domeniu .com si nu stiu cum sa atrag userii ( forum , imagehost , rpg game , urmeaza un blog , file host ) , forumul arata bine dar din pacate in 4 zile s-au inregistrat doar 24 utilizatori , care au scris total 500 posturi ( din care 204 le-am scris eu ) , vreau sa imi ziceti ceva idei pentru a atrage userii , eu ma gandeam la un concurs pentru domeniu .com/info , cupe , sau orice idei care m-ar putea ajuta , multumesc
( pe forum se gasesc : jocuri , grafica , programare , muzica , telefoane , divertisment )
( pe forum se gasesc : jocuri , grafica , programare , muzica , telefoane , divertisment )
Re: Idei ...
Prietene, tu o duci foarte bine.Crezi ca e asa usor sa aduni oameni pe forum?Altii asteapta ani pana sa le mearga forumul. 24 de utilizatori in 4 zile e incredibil de bine.A... si daca te gandesti la un concurs pentru postari,mai bine lasa, din experienta iti spun ca nu merge.Eu am facut un alt fel de concurs, sa vad cum merge asta.FaNkY scrie:detin un domeniu .com si nu stiu cum sa atrag userii ( forum , imagehost , rpg game , urmeaza un blog , file host ) , forumul arata bine dar din pacate in 4 zile s-au inregistrat doar 24 utilizatori , care au scris total 500 posturi ( din care 204 le-am scris eu ) , vreau sa imi ziceti ceva idei pentru a atrage userii , eu ma gandeam la un concurs pentru domeniu .com/info , cupe , sau orice idei care m-ar putea ajuta , multumesc
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Re: Idei ...
Deci inseamna ca sunt pe drumul cel bun , in 5 zile 'am' atras 7 useri activi , 27 inregistratimegastar scrie:Prietene, tu o duci foarte bine.Crezi ca e asa usor sa aduni oameni pe forum?Altii asteapta ani pana sa le mearga forumul. 24 de utilizatori in 4 zile e incredibil de bine.A... si daca te gandesti la un concurs pentru postari,mai bine lasa, din experienta iti spun ca nu merge.Eu am facut un alt fel de concurs, sa vad cum merge asta.FaNkY scrie:detin un domeniu .com si nu stiu cum sa atrag userii ( forum , imagehost , rpg game , urmeaza un blog , file host ) , forumul arata bine dar din pacate in 4 zile s-au inregistrat doar 24 utilizatori , care au scris total 500 posturi ( din care 204 le-am scris eu ) , vreau sa imi ziceti ceva idei pentru a atrage userii , eu ma gandeam la un concurs pentru domeniu .com/info , cupe , sau orice idei care m-ar putea ajuta , multumesc
- PN_Otelul
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Tu vrei sa ai succes imediat ? nu poti avea pretentii ca in 4 zile sa afle toata tara de tine. si eu am un forum de 3-4 zile si 37 de useri... incearca sa abordezi orice subiect care se discuta pe forum cat mai in detaliu si invata despre SEO... search pe google.
Bafta !
Bafta !
๏̯͡๏ BB Codes + ๏̯͡๏ Support în limba română