Anime-Life

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
SerbanBlack
Utilizator înregistrat

Anime-Life

Mesaj de SerbanBlack »

Mi-am deschis un forum si vreau parerile voastre si caut untilizatori pentru a ma ajuta sa-l moderez. Este vorba despre un forum cu si despre Anime. Deocamdata este light, dar in timp va creste :).

LINK : http://anime-life.co.nr

Am deschis si un concurs pentru a se inscrie mai multi useri pe el, deocamdata nu sunt cine stie ce premii, dar la concursul urmator vor fi.
Uitati :

Primul user ajuns la 100 de posturi va primi : Rangul de Moderator si un banner la alegere afisat timp de o luna pe forum. (88x31 - footer)
Al doilea user care va ajunge la 100 de posturi va primi: Rangul de VIP si un banner la alegere afisat timp de 2 saptamani pe forum. (88x31 - footer)
Al treilea user care va ajunge la 100 va castiga afisarea unui banner la alegere (88x31) in footer-ul forumului timp de 2 saptamani.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Mi se pare un forum banal despre desene animate cu un concurs de tot rasul ca sa zic asa, alea sunt premii? Ce imi iese mie daca am banner-ul pus la tine o luna? Editeaza tema, pune un banner mai mare, fa niste categorii unice si poate o sa ai mai mare succes. Bafta
SerbanBlack
Utilizator înregistrat

Mesaj de SerbanBlack »

pK - eXplosive scrie:Mi se pare un forum banal despre desene animate cu un concurs de tot rasul ca sa zic asa, alea sunt premii? Ce imi iese mie daca am banner-ul pus la tine o luna? Editeaza tema, pune un banner mai mare, fa niste categorii unice si poate o sa ai mai mare succes. Bafta
Bine, bine stiu. Dar pentru inceput, cand nu e nimeni inregistrat vrio sa fac premii de miliaone de euro? In timp voi creste si voi facem premii adevarate. Probabil ca voi mai modifica site-ul in timp. Daca ai bannerul pus la mine o luna castigi trafic :).
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

Din pacate a cazut
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat

Pardon, ce trafic castig?
SerbanBlack
Utilizator înregistrat

Mesaj de SerbanBlack »

pK - eXplosive scrie:Pardon, ce trafic castig?
Te rog sa nu mai fi asa carcotas. Pai castigi trafic, in timp forumul se va popula, va avea multi utilizatori. Iti garantez.

Vezi ca site-ul tau din semnatura, are o problema, cand dau click pe el apare :
This site has been suspended

This site has been suspended. Please contact Ej.am support if you are the site owner and unsure why this is. Common reasons are:

* You do not have the post requirements to maintain an account.
* You must log in to the forums once every 2 weeks in order to keep your account active. If you have just done so, please wait 15-30 minutes for your account to be automatically reactivated.
* Using our services to facilitate an illegal action is not permitted (including violating copyrights and using nulled software)
* Excessive resource usage
* You may have violated some other condition of our Acceptable Use Policy

Please refer to our Forum Rules/Acceptable Use Policy/Terms of Service for details.

@Megastar : am avut o problema. Acum merge...
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat

Stiu, nu trebuie sa semnalezi problema aicea, poi mi-au suspendat contul de la host. In fine, daca tu ai 5vizitatori/anual eu ce trafic castig asta vroiam sa zic si nu sunt carcotas/:).
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

Poate in cateva saptamani va avea 30000 de unici, si atunci o sa se bata toti pentru un asa concurs.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

.co.nr Prefer sa ma exprim doar prin :roll:
E asa si asa ... Tema nu prea imi place ...schimb-o
Umple categ " Niciun mesaj "
Pune si ceva iconite...Stiu si eu?Lucreaza putin la design.
spiridusu e plecat in vacanta !
SerbanBlack
Utilizator înregistrat

Mesaj de SerbanBlack »

spiridusu_l1 scrie:.co.nr Prefer sa ma exprim doar prin :roll:
E asa si asa ... Tema nu prea imi place ...schimb-o
Umple categ " Niciun mesaj "
Pune si ceva iconite...Stiu si eu?Lucreaza putin la design.
Multumesc, voi tine cont de sfaturile tale.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”