De ce nu e permis cu link in semnatura?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
megastar
Utilizator înregistrat

De ce nu e permis cu link in semnatura?

Mesaj de megastar »

Am tot inceput sa intru pe zeci de forumuri , si observ o tendinta a unor asa zisi webmasteri care nu permit link in semnatura la ei pe forum.Indiferent de marimea forumului ( de la softpedia pana la un forum cu 5 membri) , baietii sunt inraiti pe tema asta. Se tem ca li se fura userii sau cum? Mie mi se pare un pic deplasata frica asta.Cred ca te poti impune prin continutul unui forum nu prin ingradirea propriilor useri.Voi ce ziceti?
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Poate ca si eu sunt adeptul acestei 'chestii'.De ce sa aiba link in semnatura catre alt forum/site?Inainte le permiteam userilor si bannere micute in semnatura catre site-ul lor...Acum nu.
spiridusu e plecat in vacanta !
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

spiridusu_l1 scrie:Poate ca si eu sunt adeptul acestei 'chestii'.De ce sa aiba link in semnatura catre alt forum/site?Inainte le permiteam userilor si bannere micute in semnatura catre site-ul lor...Acum nu.
Ti-e frica, ca o sa-ti fuga utilizatorii ? Daca ai ceva interesant pe forum, nu te afecteaza cu nimic un amarat de link.
Ar trebui sa fie liberi sa isi puna ce doreste fiecare in semnatura (totusi, sa nu strice aspectul forumului )
Comunitatea What's Funny
megastar
Utilizator înregistrat

Mesaj de megastar »

Inteleg poate sa nu se puna bannere mari si care strica aspectul insa link-ul ce rau poate face?
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

megastar scrie: ce rau poate face?
Rau nu poate face ...in nici un caz.

@thecrewstyle - userii n-au cum sa fuga...Din moment ce se afla pe forum inseamna ca vad ceva la acel forum,intra pentru ca eu ce discuta,pt ca au prieteni acolo etc...
spiridusu e plecat in vacanta !
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

spiridusu_l1 scrie:
megastar scrie: ce rau poate face?
Rau nu poate face ...in nici un caz.

@thecrewstyle - userii n-au cum sa fuga...Din moment ce se afla pe forum inseamna ca vad ceva la acel forum,intra pentru ca eu ce discuta,pt ca au prieteni acolo etc...
Si atunci de ce esti impotriva lor?
un motiv
Comunitatea What's Funny
SOR!N
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de SOR!N »

Toata chestia asta a fost copiata de la softpedia, unde motivul cel putin pentru mine este destul de clar.

Si spiridusule, daca linkurile sunt do-follow, afecteaza PR-ul paginii de unde pleaca. :)
Bancuri
Scoruri Live
Director Web - Linkul reciproc nu e obligatoriu.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”