Teme si Avatare

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Pustiu_19
Utilizator înregistrat

Teme si Avatare

Mesaj de Pustiu_19 »

Am downloadat cateva teme pentru forum si nu stiu cum sa le instalez sa le pot schimba in forum,cat despre galeria de avatare de unde pot userii sa isi aleaga la fel mi se intampla si cu aia......trebuie o baza de adte separata pentru ele?

De azi dimineata de la 3 ma tot lupt cu ele si nu reusesc sa le fac nimic ...le-am uploadat si tot degeaba forumul nu cred k le vede sau nu stiu eu ce sa le fac...si uite k ma prins ora 9 si ink nimic....:((

Sper ca ma poate ajuta cineva...
Pustiu_19
PN_Otelul
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de PN_Otelul »

stilurile le uploadezi in folderul "styles", apoi mergi la stiluri in panoul administratorului si in dreptul temei pe care o vre dai click pe instaleaza si bifezi "DA" jos la campul "Activ" si "Seteaza stilul standard"

IMPORTANT: Asigurate ca in Panoul administratorului -> General -> Setari Forum este bifat "DA" la campul "Suprascrie stilul utilizatorului"

Iar despre avatare... cred ca pur si simplu trebuie sa le uploadezi in images->avatars->gallery
๏̯͡๏ BB Codes + ๏̯͡๏ Support în limba română
Pustiu_19
Utilizator înregistrat

Mesaj de Pustiu_19 »

PN_Otelul scrie:stilurile le uploadezi in folderul "styles", apoi mergi la stiluri in panoul administratorului si in dreptul temei pe care o vre dai click pe instaleaza si bifezi "DA" jos la campul "Activ" si "Seteaza stilul standard"

IMPORTANT: Asigurate ca in Panoul administratorului -> General -> Setari Forum este bifat "DA" la campul "Suprascrie stilul utilizatorului"

Iar despre avatare... cred ca pur si simplu trebuie sa le uploadezi in images->avatars->gallery
mersi frumos cateva din ele erau facute cum ai zis tu dar restul nu prtea m-am uitat peste ele:P cred k de oboseala:P
Pustiu_19
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”