[ www.07cpu.blogspot.com ]
Ce parere aveti de aceasta idee ?

Si nimic altceva ? Ti-e lene sa mai scrii ? Daca vei pune numa rasp. de la conQUIZtador ... sfatu meu : renunta!CaTalyN scrie:De astazi pe Blog vor aparea numai raspunsurile la CONQUIZTADOR cu uptade zilnic.
[ www.07cpu.blogspot.com ]
Ce parere aveti de aceasta idee ?
Asta ai spus si mai sus ... Ia uite:esperar scrie:Uite asa deflorezi sensul cuvantului "blog"...
Nu stiu daca era necesar sa te repeti in conditiile in care:esperar scrie:Deflorezi senscul cuvatului blog![]()
(Regulament)3. Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu ştiţi sau nu aveţi ce spune, lăsaţi pe alţii să răspundă.
Nu,eu sunt obisnuit ca butonul "editeaza/edit"sa fie in stanga si din instint apas pe primul buton din stanga.Mesajele sunt diferite pentru ca am vrut sa corectez greseala din primul post.spiridusu_l1 scrie:Asta ai spus si mai sus ... Ia uite:esperar scrie:Uite asa deflorezi sensul cuvantului "blog"...Nu stiu daca era necesar sa te repeti in conditiile in care:esperar scrie:Deflorezi senscul cuvatului blog
(Regulament)3. Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu ştiţi sau nu aveţi ce spune, lăsaţi pe alţii să răspundă.
PS: Sau poate ai vrut sa repeti pentru ca sus ai scris "sensul" iar jos "senscul" ?
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator