quick reply
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Iti raspund eu cu ceva ce ar trebui sa stii.Citeste Regulamentul si vei vedea spre uimirea ta ca
Se taxeaza cu BAN ...3. .... Încercaţi sa nu scrieţi mesaje consecutive în acelaşi topic la interval mai mic de o zi, folosiţi butonul de modificare al mesajului.
spiridusu e plecat in vacanta !
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
De exemplu ai :
Şi spune să adaugi după $result = $db->sql_query($sql); o să apară aşa :
Cod: Selectaţi tot
$result = $db->sql_query($sql);
$row = $db->sql_fetchrow($result);
$result = $db->sql_query($sql);
codul pe care îl spune
$row = $db->sql_fetchrow($result);
Mersi am inceput sa fac la tema subsilver! Poti sa-mi zici si mie cateva teme care accepta http://phpbbmodders.net/viewtopic.php?t=1639 ? in afara de subsilver si prosilver!
M-am blocat!
Asta imi zice sa o pun in buttons.css dupa
Dar eu nu gasesc prima linie!
M-am blocat!
.quick-reply-icon, .quick-reply-icon a { background: transparent none 0 0 no-repeat; }
Asta imi zice sa o pun in buttons.css dupa
.reply-icon, .reply-icon a { background: transparent none 0 0 no-repeat; }

- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
te duci in fisierul de instalare si cauti o linie rosie care te informeaza ca modul tau este beta si nu ar trebui instalat pe forumuri live. apoi iti tragi o palma ca nu ai citit, te duci pe www.phpbb.com si iei versiunea terminata care este functiona;a. si eu am avut problema asta.
bafta
bafta
geo
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
codeblack nu este o tema oficiala deci nu poti instala nici un mod pe ea fara sa adaptezi codul. modurile vin gata facute pentru prosilver sau subsilver. eu iti recomand teme care incep cu "pro" sau cu "sub" pentru ca sunt derivate din cele 2 mentionate mai sus si au aceasi structura. la restul template-urilor trebuie sa stii sa le adaptezi structura.
ps: modul asta quick reply, dute si i-al final. citeste instructiunile de instalare si vezi daca este final sau beta(adica in testare). daca este final poti sa-l instalezi.
ps: modul asta quick reply, dute si i-al final. citeste instructiunile de instalare si vezi daca este final sau beta(adica in testare). daca este final poti sa-l instalezi.
geo