quick reply

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

pastila scrie:off :(
Te straduiesti macar ?
Tr3z3gu3T scrie:pastila in gluma esti pastilat. !?

pune un link care problema,apoi mai vorbim de preferat editeaza primul post si pune akolo linkul
Postezi doar de dragul de a te afla in seama?

@pastila ... Tu la urma urmei ce nu stii sa faci ? Sa instalezi modul Quick Reply ? Uite,citeste Cum adaug moduri?
Ziceai ca da ceva eroare?Ce scrie?FA UN SCREEN sa vedem si noi ...altfel nu te putem ajuta...
spiridusu e plecat in vacanta !
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Probabil ai greşit vreun pas sau mai mulţi paşi la instalare, fii atent la after şi before, găseşte fişierele pe care să le modifici şi după asta dă un Refresh la tema folosită, la phpBB 3 e foarte uşor, trebuie să fi doar atent, dacă nu te descurci cu engleza seatează română de acolo.
pastila
Utilizator înregistrat

Mesaj de pastila »

Mda , mersi de ajutor ! :|
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de megeo »

daca ai zis mersi la misto, mai bine taceai. ce vrei? sa-ti facem noi totul? asta este forum de suport, ai o intrebare, o problema te ajutam.
geo
pastila
Utilizator înregistrat

Mesaj de pastila »

Imi cer scuze , am gandit gresit!Dar eu chiar nu ma pricep mane , daor MOD-ul asta daca mi-l face-ti voi ca apoi ma uit si eu in fisiere si vad cum ai facut! Chiar te rog frumos ! :(
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Cum adica sa ti-l facem noi ?!?!
Citeste CUM ADAUG MODURI?
spiridusu e plecat in vacanta !
pastila
Utilizator înregistrat

Mesaj de pastila »

Tu faci pe "incultul"?Ca vad ca esti un membru respectat pe acest forum! Eu nu inteleg cum sa pun textul ala in fisierele .html , viewforum...etc!

LE: E vreo problema daca folosesc alta tema in afara de subsliver , pentru moduri?
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

Nu, pe unele teme nu se pot instala moduri dar se găsesc foarte rar acelea, deschide fişierul pe care ţi-l cere cu un editor de texte precum Notepad sau Wordpad.
pastila
Utilizator înregistrat

Mesaj de pastila »

Eu am tema codeblack!

Muzet asta stiam mersi :)(fara ironii) eu nu pre stiu caum sa le incadrez pe acolo!
Muzet
Fost coleg

Mesaj de Muzet »

Apeşi Control + F şi scri linia pe care ţi-o arată în fişierul de instalare la Find, apoi o să spună, înainte sau după linia de la Find să adaugi alte linii, le dai Paste şi asta e, apoi salvezi.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”