www.Liga-1.Com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Normal ca nu scrie... Dar tu ai renunta la un forum cu peste 700 de useri si 30.000 mesaje...?! Nu cred ca sunt dispus sa o iau de la zero ..CaTaNhA scrie:Nu te tine nimeni cu forta pe myforum, poti sa renunti la ei cand doresti tu ! Scrie cumva in termenii de utilizare ( pe care tu i-ai acteptat cand te-ai inregistrat ) ca ei sunt obligati sa iti dea baza de date daca doresti sa renunti la serviciul lor ?
Habar n-am cum/ce sa fac sa o obtin

[ www.liga-1.com ]
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Da,stiu,am insitan...Am cautat orice solutie.CaTaNhA scrie:Oricat ai incerca, administratorul myforum nu iti va da baza de date
Eh,dar iar topice...iar categorii ... E greu ...CaTaNhA scrie:LE: Poti oricand sa incepi un forum de la 0, pui un redirect de pe myforum spre forumul nou. Cum ai reusit sa ajungi la 30.000 posturi pe myforum poti sa ajungi si pe hostul nou.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Ehe...Cine se gandea ca o sa ajungem asa 'departe'?! L-am facut de placere...Dar cand am vazut ca se aduna lumea,se discuta tra-la-la...CaTaNhA scrie:E grele dar daca vroiai sa faci o treaba calumea, iti faceai forum pe host propriu, acum suporti consecintele.
Ulterior am cumparat hostul...cand aveam app 600 useri ...

@CaTa - Mie-mi spui ?

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
CaTalyN scrie:Razvane eu spun sa te muti pe propriul tau host ... cat de curand se va aduna lumea si incet, incet pui si topicurile la punct.