www.Liga-1.Com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
A ? ... Adica ?megeo scrie:faci o dovada ca site-ul ii al tau si vezi cum te vede googlebot
[ www.liga-1.com ]
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Mersi...
Uite de ex o STIRE EXCLUSIV LIGA-1.COM ...cea cu EXCLUSIV LIGA-1.COM : DIGI TV VA TRANSMITE OPTIUNILE 2-8 DIN LIGA 1 !!!
...asta ati vazut-o voi pe gsp,fanatik,prosport,sport.ro,lpf,antena 1...sau stiu eu ce site ? NU ...
Citit stirea pe site www.liga-1.com
Uite de ex o STIRE EXCLUSIV LIGA-1.COM ...cea cu EXCLUSIV LIGA-1.COM : DIGI TV VA TRANSMITE OPTIUNILE 2-8 DIN LIGA 1 !!!
...asta ati vazut-o voi pe gsp,fanatik,prosport,sport.ro,lpf,antena 1...sau stiu eu ce site ? NU ...

Citit stirea pe site www.liga-1.com

spiridusu e plecat in vacanta !
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
nu le ai cu SEO.Myky scrie:E tare oricum. Daca e gasit in google e bine orice ar fii...Bafta multa cu el..
optimizare inseamna OPTIMIZARE (adica mai bine) !
sa-ti dau un exemplu: daca cauti dupa "liga 1" ti-ar placea ca site-ul tau sa fie afisat primul? Las cai bine si pe pagina 9 unde nu intra nimeni

daca vrei sa fi cel mai bun... be the best, *** the rest. nu accepta sa stai in spatele altor site-uri. asta bineinteles daca sunt articolele tale si nu copy paste. eu nu ma uit la meciuri, nu mai mai intereseaza nimic, dar site-ul este dragut
geo