War-zone.dublu.org
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
De ce fugitii voi toti cand e ceva free
? Chiar nu inteleg ... poate sa fie free si sa fie ceva frumos. Im curand nu o sa mai fie pe domeniu free acum am preferat sa tinem serverul pe un host platit.

Undersoundz - Implica-te in miscare ...
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Localitate: Comm'on , what are you waiting for ? dhcenter.ro/forum
DhCenter
unde e totul free lumea stie deja , doar suntem romani si traim in romania , nu e calitate , nu e nimik , seriozitate , etc.
! totusi scrie`mi te rog adresa k vreau sa vad si eu forum`ul/sit`ul/etc.

Domain & Hosting Gratuit ! Pentru mai multe informatii click pe mine
Te asteptam si pe tine aici , nu e obligatoriu sa te inregistrezi , nu e obligatoriu sa postezi , vino sa vezi cine suntem si ce oferim ! O comunitate de ciudati
Te asteptam si pe tine aici , nu e obligatoriu sa te inregistrezi , nu e obligatoriu sa postezi , vino sa vezi cine suntem si ce oferim ! O comunitate de ciudati

poi ce adresa sa ti scriu?? Linkul forum http://www.war-zone.dublu.org si serverul war-zone.hellgamers.ro:35015
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Localitate: Comm'on , what are you waiting for ? dhcenter.ro/forum
Charger
nici pana in ziua de azi tot nu`mi merge aceasta pagina !
Domain & Hosting Gratuit ! Pentru mai multe informatii click pe mine

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Poi templat-ul mi se pare ok pentru o comunitate de counter strike ... am sa ii mai adaug niste modificari in curand ... cat despre useri sunt multumit cu 22 useri in 4 zile.