De unde validez noii inregistrati?
De unde validez noii inregistrati?
Intrebarea e tampita dar asta e: nu am gasit in Administrare treaba asta: Vreau sa stiu care sunt ultimii utilizatori inregistrat si i sa le actvez contul. In baza de date am gasit de unde trebuie sa fac asta dar in modulul de administrare nu.
Gata am rezolvat....intr-un fel...Eu aveam versiunea in engleza care atunci cand se inregistra cineva punea in tabela phpbb_useer ->user_activ valoarea 0 pentru un nou venit (si trimitea mailul de welcome). Acum instalai versiunea in romana si vad ca pune default 1 la user_activ.
Totusi la cea in engleza nu este in administrare posibilitatea de validare? La Configurare generala nu am gasit nimic.
[/b]
Totusi la cea in engleza nu este in administrare posibilitatea de validare? La Configurare generala nu am gasit nimic.

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
nu are a face ! tabelele sunt aceleasi indiferent de limba !Gie scrie:Gata am rezolvat....intr-un fel...Eu aveam versiunea in engleza care atunci cand se inregistra cineva punea in tabela phpbb_useer ->user_activ valoarea 0 pentru un nou venit (si trimitea mailul de welcome). Acum instalai versiunea in romana si vad ca pune default 1 la user_activ.
Totusi la cea in engleza nu este in administrare posibilitatea de validare? La Configurare generala nu am gasit nimic.[/b]
Da, ai dreptate, chestia e ca a doua oara m-am inregistrat cu un user de test si am ales ca peste sub 13 ani , doar la "sub 13 ani" nu e valid contul din prima.
So anyway cum ii validez ? Daca primesti multi utiilizatori "sub 13 ani" ce faci, verifici zilnic daca s-au mai inscris si folosesti phpmyadmin ?
So anyway cum ii validez ? Daca primesti multi utiilizatori "sub 13 ani" ce faci, verifici zilnic daca s-au mai inscris si folosesti phpmyadmin ?

- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Bănuiesc că foloseşte MODificarea Admin Userlist, deorece am văzut că are acelaşi design (tabel + linkuri) şi funcţionalitate.