plugin dreamweaver cs3

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Gatz
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

plugin dreamweaver cs3

Mesaj de Gatz »

care stie ce plugin trebuie bagat la dreamweaver cs3 ca sa pot vedea designul de dupa include-uri?
am paginile la site facute numai din <? include_once 'page.php' ?> si logic ca vad numai iconu de php
P.S.: am reinstalat win si am uitat ce plugin trebe bagat :?

MS Anticipat
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da

Mesaj de lsdcrew »

Dacă pagina este php nu poţi vizualiza ceea ce ai scris până acum sub forma structurii (prin opţiunea de la Dreamweaver), dar, poţi şterge temporar <?php , apoi, după ce ai verificat ce ai avut de verificat îl pui normal înapoi, pentru a nu genera erori . Baftă
Gatz
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Gatz »

lsdcrew scrie:Dacă pagina este php nu poţi vizualiza ceea ce ai scris până acum sub forma structurii (prin opţiunea de la Dreamweaver), dar, poţi şterge temporar <?php , apoi, după ce ai verificat ce ai avut de verificat îl pui normal înapoi, pentru a nu genera erori . Baftă
nu am nevoie sa vad codul ci grafica
si daca zici ca nu se poate te inseli pt ca la mine se vedea inainte de reinstall win
da crek mai bine ma apuc eu sa incerc suta aia de pluginuri sa vad care e pana la urma ca nimeni nu stie vad
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”