gata am si rezolvat fiserele le baga in language/en si can am dat instal am dat pe /ro si de acea nu mergea ms ori cum pt sprijinul de care dai dovada:X ms
In primul rand poti adauga fisierul portal.php si in folderul ro (traducand acest fisier) si cat despre eroare respectiva, incearca sa stergi daca ti se solicita inserarea unei structuri SQL, iar dupa aceea sa incerci sa o adaugi pentru a doua oara.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata. الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Pai ai instalat modulul pentru respectivul MOD? De aceea pare sa nu fie accesibil.
Citeste ca la sfarsitul mod-ului ai niste instructiuni de instalare.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata. الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Go to ACP > SYSTEM > MODULE MANAGEMENT > Administration Control Panel : Stargate Portal and set all modules for Blocks, Menus and Modules that Edit, Delete and Move to Module displayed: NO...
asta a-mi zice de modul da nu pot sa accesez ca-mi zice aia ok ms o sa mai incerc