Spatiu pe server
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Spatiu pe server
Buna,
Eu sunt mai nou in acest domeniu, si as vrea sa stiu cam de cat spatiu am nevoie pe server pentru un forum phpbb 3.0 cu aproximativ 1000 de utilizatori.
Eu sunt mai nou in acest domeniu, si as vrea sa stiu cam de cat spatiu am nevoie pe server pentru un forum phpbb 3.0 cu aproximativ 1000 de utilizatori.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Depinde de cate fisiere (atasamente) ai avut inainte, de ce MOD-uri ai adaugat pana in momentul de fata si cate fisiere respectiv imagini avea fiecare din aceste modificari, etc. Daca nu ai nici un atasament, atunci iti ajung si 100 Mb.
Variaza si cum privesti viitorul forumului, daca de acum inainte nu se va axa doar pe discutii pe diverse teme si va trece pe un forum de grafica sau mai stiu eu cum....incet incet iti va fi necesar un spatiu mai mare de stocare.
Variaza si cum privesti viitorul forumului, daca de acum inainte nu se va axa doar pe discutii pe diverse teme si va trece pe un forum de grafica sau mai stiu eu cum....incet incet iti va fi necesar un spatiu mai mare de stocare.
Ultima oară modificat 02-Mar-2008, 17:53:13 de către Shadow of Wishes, modificat 1 dată în total.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat