Nu apare codul de confirmare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
Nu apare codul de confirmare
Salutare tuturor.
Am instalat si eu phpbb3 pe siteul meu si din pacate insa la inregistrare nu apare imaginea de la codul de confirmare deci nimeni nu se poate inregistra pe forum. Imi puteti spune de unde provine aceasta problema pentru ca siteul meu are ca si obiectiv principal forumul? Daca scot acest cod de siguranta nu risc ca pe forum sa se inregistreze o multime de boti cum se intampla in cazul phpbb2? Va rog sa ma ajutati cat de repede se poate.
Linkul catre forum: www.freshaquarium.net/forum/
Va multumesc anticipat,
Cristian Savu
Am instalat si eu phpbb3 pe siteul meu si din pacate insa la inregistrare nu apare imaginea de la codul de confirmare deci nimeni nu se poate inregistra pe forum. Imi puteti spune de unde provine aceasta problema pentru ca siteul meu are ca si obiectiv principal forumul? Daca scot acest cod de siguranta nu risc ca pe forum sa se inregistreze o multime de boti cum se intampla in cazul phpbb2? Va rog sa ma ajutati cat de repede se poate.
Linkul catre forum: www.freshaquarium.net/forum/
Va multumesc anticipat,
Cristian Savu
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Sti cumva daca ai GD library activ pe server?
In caz ca nu sti despre ce vorbesc, uite si un link ajutator: http://www.php.net/gd
In caz ca nu sti despre ce vorbesc, uite si un link ajutator: http://www.php.net/gd
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Citeste articolul: Backup şi restaurare folosind phpMyAdmincrstn_savu scrie:Am decis sa reinstalez forumul. l-am reinstalt si pare sa mearga totul. Va rog frumos sa ma ajutati sa iau acum de pe baza de date a vechiului forum userii si mesajele si sa le mut pe noua baza de date. cum se face acest lucru?