Dupa autentificare redirectionarea merge prost

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
picasso_ss
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Dupa autentificare redirectionarea merge prost

Mesaj de picasso_ss »

Salutare lume,
Am pus forumul pentru a 1000-a oara sus...de data aceasta am schimbat serverul si sunt pe un linux...desi nu stiu daca are vreo relevanta. Fenomenul neplacut este urmatorul: dupa autentificarea pe site (in cazul autentificarii reusite) apare o fereastra in care este precizat urmatorul lucru :

Informaţie

Aţi fost autentificat(ă) cu succes.

Înapoi la prima pagină

Daca dau clic pe linkul [/i]Inapoi la prima pagina sunt redirectionat corect si se deschide forumul (ex: http://www.numedomeniu.ro/forum/index.php etc etc).
Daca in schimb nu dau clic pe acel link si las ca redirectionarea sa se faca automat dau de pagina 404 not found, deoarece redirectionarea o face catre adresa http://www.numedomeniu.ro/index.php etc etc , cand defapt forumul este instalat in directorul forum.
Unde anume este problema pt. ca nu ma inteleg nimic...am cautat si in ucp.php si in index.php , login.php si tot nu stiu ce trebuie sa mai fac.
Any help?
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

In acp, ce domeniu ai introdus pentru forum? Cand ai mutat forumul, ai pastrat calea in care acesta era instalat anterior?
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Myky
Utilizator înregistrat

Mesaj de Myky »

Adica ai calea sau calea

Cod: Selectaţi tot

/forum/
?
picasso_ss
Nou venit

Rezolvat

Mesaj de picasso_ss »

Multumesc foarte mult. Mi-ai luminat mintea incetzoshata pe care o am in privinta phpbb3:)
Am verificat in control panelul administratorului si la server address era trecuta locatia fara /forum (doar numele domeniului).
Tks.
Myky
Utilizator înregistrat

Mesaj de Myky »

Nu ai pentru ce. Suntem aici ca sa ajutam.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”