Salutare lume,
Am pus forumul pentru a 1000-a oara sus...de data aceasta am schimbat serverul si sunt pe un linux...desi nu stiu daca are vreo relevanta. Fenomenul neplacut este urmatorul: dupa autentificarea pe site (in cazul autentificarii reusite) apare o fereastra in care este precizat urmatorul lucru :
Informaţie
Aţi fost autentificat(ă) cu succes.
Înapoi la prima pagină
Daca dau clic pe linkul [/i]Inapoi la prima pagina sunt redirectionat corect si se deschide forumul (ex: http://www.numedomeniu.ro/forum/index.php etc etc).
Daca in schimb nu dau clic pe acel link si las ca redirectionarea sa se faca automat dau de pagina 404 not found, deoarece redirectionarea o face catre adresa http://www.numedomeniu.ro/index.php etc etc , cand defapt forumul este instalat in directorul forum.
Unde anume este problema pt. ca nu ma inteleg nimic...am cautat si in ucp.php si in index.php , login.php si tot nu stiu ce trebuie sa mai fac.
Any help?
Dupa autentificare redirectionarea merge prost
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Myky
- Utilizator înregistrat
Adica ai calea sau calea ?
Cod: Selectaţi tot
/
Cod: Selectaţi tot
/forum/
-
- Nou venit
Rezolvat
Multumesc foarte mult. Mi-ai luminat mintea incetzoshata pe care o am in privinta phpbb3:)
Am verificat in control panelul administratorului si la server address era trecuta locatia fara /forum (doar numele domeniului).
Tks.
Am verificat in control panelul administratorului si la server address era trecuta locatia fara /forum (doar numele domeniului).
Tks.