Testoasa.Ro

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

testoasa scrie:lasand astea deoparte...

concursul cu numarul 2 a inceput, premiile concursului 1 au fost livrate..

http://testoasa.ro
Premiile de la editia 2 sunt astea ? Eram curios ce ati lasat pana la urma...
spiridusu e plecat in vacanta !
testoasa
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de testoasa »

spiridusu_l1 scrie:
testoasa scrie:lasand astea deoparte...

concursul cu numarul 2 a inceput, premiile concursului 1 au fost livrate..

Premiile de la editia 2 sunt astea ? Eram curios ce ati lasat pana la urma...
sunt cele de pe pagina "premii.php" , cele finale.
Ex. WraiTh user.
--------------------------------
Accesul dumneavoastră în acest forum este blocat
Vă rugăm să contactaţi webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informaţii
lucian_bz
Nou venit

Uof ...

Mesaj de lucian_bz »

Mult s-a mai scris, nu cred ca o sa reusesc sa raspund la toti dar o sa incerc.
In primul rand va rog sa nu facem un flame din asta. Pur si simplu discutam.
testoasa.ro nu este o concurenta pentru noi, singurul lucru care ne-a deranjat a fost afirmatia nefondata cum ca ar fi un script.

Acum sa incerc sa o iau punctual:

CaTaNhA: El direct nu a furat absolut nimic.
De aceea am subliniat ca plec de la prezumptia de nevinovatie, intr-un post anterior.
Problema este ca a COPIAT(nu furat) modul de functionare, modulele de sistem. Daca vrei sa spui - ca si idee.

Comparatia intre yahoo si alte motoare de cautare , precum si intre digg si pligg.com nu prea are locul aici deoarece iti garantez ca niciuna dintre clone, mai ales la motoarele de cutare, nu folosesc aceeasi algoritmi de cautare. Folosesc aceeasi idee, care intr-adevar nu poate fi protejata niciunde!

Insa in cazul porcusorul, animalutz net, testoasa, etc, sa copiat sistemul!
Nu face confuzie cu ideea te rog. Putea sa ofere un punctaj si sa formeze un top in functie de ... puncte castigate jucand un joc. Asta nu era absolut nici o problema. Insa atata timp cat formezi un top in acelasi mod, doar dand un alt nume ... deja devine o problema.
Ia incearca tu sa faci (presupunand ca ai si reusi) un motor de cautare folosind aceiasi algoritmi de cautare ca cei de la yahoo, sau google. Sau incearca sa faci un Top Rank folosind algoritmi de la Alexa.
Dupa aceea fa in asa fel incat sa aduci prejudicii zdravene celor 3 (nu este cazul nostru), si vezi ce se intampla.
Chiar daca ai facut codul tu, fara sa stii algoritmii, instantele te vor obliga sa schimbi algoritmii, deoarece ei detin patentul pe acestia.

Oricum, ideea era alta, in nici un caz ajunsul in instanta, pentru ca nu ne complicam sa dam in judecata un site cu 200 unici pe zi, care efectiv nu ne aduce nici un prejudiciu.
Ideea reala era de fapt o regula de bun simt, cea de a acorda creditele autorului, pentru drepturile de autor.
Cred ca asa era normal, nu?
Astfel nu era absolut nici o problema din partea noastra, putem convietui in prietenie si pace, cu totii. (vise, stiu .... :( )

Bitfight? presupun ca .ro, nu? Acum aflu de ei. Din cate vad probabil se contorizeaza numarul de vizite, nu?

Ok, sa presupunem ca "am copiat un mic fragment" - unde e legatura intre copierea unui mic fragment si copierea modului de functionare in sine?

Uf. presimt ca o sa fie un post lung si obositor.

@ndrei. - a explicat foarte bine spiridusu ce am vrut sa spun - multumesc.

@spiridusul : motiv de ban? de ce consideri asta?

Si acum revin strict la testoasa.ro:

Prietene,
1. Sa incercat contactarea adminilor prin formularul de contact de pe site de 2 ori, cu propunerea de a pune backlink.
Pe site-ul tau nu am gasit nici o adresa de e-mail, numar de telefon, sau poate nu am cautat eu indeajuns de bine.
Dupa cum vezi, la noi apar absolut toate datele de contact.
Putem discuta pe id Lucian_bz pe mess.

2. Cum am zis, acuzatie nefondata, daca, sa presupunem, pastram scriptul vechi, nu crezi ca asta ar fi afectat imaginea noastra?

3. Banuiam ca nu ai preluat dupa noi, de aceea am si scris asta intr-un post anterior, si te cred.
Multumesc de aprecieri , si la voi a iesit destul de bine, fata de celelalte clone, ati fost mai originali. Bravo.
Normal ca nu era treaba ta, de aceea ti-am dat un sfat prietenesc, cel cu backlink.
4. Ideea ... provine de la noi. Ai vre-un alt site care foloseste acest sistem? Chiar sunt curios daca exista. Ideea este partial "luata" de la "ouale" acelea de trebuia sa le hranesti, etc. daca stii la ce ma refer.

5. Am raspuns mai sus.

6. Nu te intreb de unde stii pentru ca banuiesc de unde. Ne gandim .. cautam ... sa vedem ce iese.

Se vede ca e o echipa dedicata in spate dupa modul in care e facut site-ul, brav;, cu hostul ... nu ma pronunt. Sper sa nu aveti probleme cu atacuri de dDos cum am avut noi pana la schimbarea hosting-ului.

Si ca sa incheiem intr-un ton prietenesc, sa stii ca nu am nimic cu tine, am specificat cred destul de clar, chiar va stimez, eu am ce am cu porcusorul :lol: ca el ne-a afectat traficul destul de mult.

Putem discuta pe YM mai multe.
Eu unul declar problema lamurita si inchisa!
Ramane la latitudinea ta daca mai e ceva.

Salutare si spor!
testoasa
Nou venit

Mesaj de testoasa »

idem si pentru mine. ramane, sa vedem ce rezolvam pe messenger
Ex. WraiTh user.
Vă rugăm să contactaţi webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informaţii
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Re: Uof ...

Mesaj de spiridusu_l1 »

lucian_bz scrie: @spiridusul : motiv de ban? de ce consideri asta?
Regulament :
3. Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu ştiţi sau nu aveţi ce spune, lăsaţi pe alţii să răspundă. Încercaţi sa nu scrieţi mesaje consecutive în acelaşi topic la interval mai mic de o zi, folosiţi butonul de modificare al mesajului.

Iar tu ...Ai postat:
13-Mar-2008, 16:29:55
13-Mar-2008, 16:38:13

Nu au trecut nici macar 10 minute....

:) Ia-l ca pe un sfat...Sa stii data viitoare :)
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

si se primeste ban din asta...

hai sa fim seriosi
geo
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

megeo scrie:hai sa fim seriosi
Eu is foarte serios.Ii spuneam doar ca sa stie,sa nu ia si el ban.Vrei si exemple ca sa te convingi ?:)
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

da-mi exemple in care vine un utilizator , face dublu post si primeste ban - fara sa faca alt ceva

+ ca in regulament nu sunt trecute sanctiuni
geo
testoasa
Nou venit

Mesaj de testoasa »

eu.. am primit ban pt dublu posting

sa revenim la subiect.. problema a fost rezolvata, amiabil.

Ex. WraiTh user.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

megeo scrie:da-mi exemple in care vine un utilizator , face dublu post si primeste ban - fara sa faca alt ceva
Baietasule rau e sa vb in necunostiinta de cauza...

viewtopic.php?p=81889#81889
viewtopic.php?p=76982#76982
viewtopic.php?p=76902#76902
viewtopic.php?p=75751#75751
viewtopic.php?p=74193#74193
viewtopic.php?p=73903#73903
viewtopic.php?p=73632#73632
viewtopic.php?p=72835#72835

...Sunt doar cateva cazuri in care useri au primit BAN doar pt dublu post.Mai vrei...?

Vroiam doar sa vezi ca iar postezi doar de dragul de a posta...Si iti dai seama ca nu are rost sa imi raspunzi ...

@Testo - ai dreptate sa revenim la sb...
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”