ok daca e facut de tine astept astept psd-ul si keyurile de la programele de photoshop altfel o sa dau adresa ta mai departe la organele abilitate pentru acuzatii nefondate , tine minte de la mine ca folosirea unui program pe care nu il ai licentiat ti ar putea aduce o amneda foarte foarte mare ! , ori iti retragi scuzele public ori dau cazul mai departe fara discutii , astept scuzele tale cat mai repede posibil , din cate am vazut esti un pusti de 13 sau 14 ani si gandeste-te la parintii tai intai ca un program pe care nu ai liceenta le poate aduce parintilor tai o gaura foarte adanca in buget ! , hai sa lasam off topicul la o parte si astept scuzele tale cat mai repede posibil ! , alte pareri sugestii , sau criticiinvo4u scrie:da e facut de mnespiridusu_l1 scrie:Deci asa ceva chiar nu am mai auzit...Cum adica?!Marian96 scrie:m-a rugat sa postez eu in locu lui
PS: Invo,bannerul e facut de tine?
FunnyForum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Marinica esti amuzant frate :
Stii ce incerci tu sa faci ?Sa impresionezi printr-un limbaj pe care nu il stapanesti.
....
Tu vrei sa isi ceara scuze sau ...sa sa " si le retraga " ...Marinica scrie:...ori iti retragi scuzele public...

Stii ce incerci tu sa faci ?Sa impresionezi printr-un limbaj pe care nu il stapanesti.
....
Amenda cumva ?Marinica scrie:amneda
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Am cautat ieri alt psd si l`am gasit . Scuze ca nu`l mai gasesc dar daca vrei ti-l pot face din nou .
Spune-mi te rog ceva
Iti mai merge bannerul pe forum ? Daca erai smecher ti-l uploadai si tu altundeva . Pacat ca ai lasat linkul de pe forumul meu
) .
Ata ete . Chiar daca am 13 ani nu inseamna ca sunt plagiator ca tine .
Spune-mi te rog ceva
Iti mai merge bannerul pe forum ? Daca erai smecher ti-l uploadai si tu altundeva . Pacat ca ai lasat linkul de pe forumul meu

Ata ete . Chiar daca am 13 ani nu inseamna ca sunt plagiator ca tine .