Ce program imi trebuie !?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Ce program imi trebuie !?
Am facut rost de un flash template ... totu e ok animatii tot numai ca nu stiu ce program sa folosesc pt sa modific pozele si scrisu din interioru site ului. Ma poate ajuta cineva ... ms anticipat.
PS : Template ul contine un fisier cu extensia .fla unul cu extensia .fla.jsfl unul cu .html si unul cu extensia .swf Deci ce program trebuie sa folosesc?
PS : Template ul contine un fisier cu extensia .fla unul cu extensia .fla.jsfl unul cu .html si unul cu extensia .swf Deci ce program trebuie sa folosesc?
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
Acum incerc sa gasesc si programu de care zici u explosive ms de ajutor oriqm.
Undersoundz - Implica-te in miscare ...
Ori template ul asta nu poate fii editat ori nici macromedia nu e bun . Am luat macromedia flash player deschid fisieru si nu am nici o comanda doar pot sa ma uit 
ok ok scuze de double post

ok ok scuze de double post

Ultima oară modificat 09-Mar-2008, 23:26:13 de către senzo, modificat de 2 ori în total.
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat