http://www.liga1.getforum.org
Intra si tu pe Forumul Ligii 1 de fotbal a Romaniei (cel mai tare).
http://www.liga1.getforum.org
www.liga1.getforum.org
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
www.liga1.getforum.org
Ultima oară modificat 09-Mar-2008, 21:32:45 de către xamax, modificat 1 dată în total.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
1.Avand in vedere ca e FORUM topicul trebuia sa il faci AICI.
2.Nu e necesar sa dai link-ul de 3 ori.E suficient si o singura data!
Despre forum ce sa mai spun?Structura este copiata de pe forumul meu.Puteti sa faceti comparatie.Nu o sa vedeti mare diferenta.Asta nu e tot...Cand l-a creat INCLUSIV DESCRIERILE DIN CADRUL CATEGORIILOR MI LE-A COPIAT: COPY-PASTE.Am discutat cu el si le-a modificat,dar bunul simt...
Nu v-a ajunge nicaieri cu astfel de plagiaturi
PS: Si descrierea care i-a facut-o forumului lui in acest topic imi apartine.Verif.in topicul meu cu Liga1.
)Fara rusine...Nici atat sa nu modifici ?O amarata de descriere?!...Ce mai e de zis?
2.Nu e necesar sa dai link-ul de 3 ori.E suficient si o singura data!
Despre forum ce sa mai spun?Structura este copiata de pe forumul meu.Puteti sa faceti comparatie.Nu o sa vedeti mare diferenta.Asta nu e tot...Cand l-a creat INCLUSIV DESCRIERILE DIN CADRUL CATEGORIILOR MI LE-A COPIAT: COPY-PASTE.Am discutat cu el si le-a modificat,dar bunul simt...
Nu v-a ajunge nicaieri cu astfel de plagiaturi

PS: Si descrierea care i-a facut-o forumului lui in acest topic imi apartine.Verif.in topicul meu cu Liga1.

spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
E bine ca il vedeti doar acum ... La inceput era IDENTIC...Adica si backroundul,si categoriile,si descrierile tot-tot...senzo scrie:Lol) asta e cea mai tare plagiatura pe care am vazut o e copiat aproape tot .
) Sa ti fie rusine prietene
Si eu ma mir cata lipsa de originalitate...
Adica,bun,faci un forum-da nimic nimic contributie proprie?!
Si la topice "si-a facut" la fel ...Un mic exemplu foarte clar in acest sens:Al meu si Al lui.Nu a copiat tot...Doar "esentialul"

PS: Bannerul e praf

spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat