[BUG]Administrare forumuri-Management
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
[BUG]Administrare forumuri-Management
Cred ca aici exista un bug, sau poate eu nu am fost suficient de atent la configurare.
In PA-Administrare forumuri-Management, am modificat prima categorie din Categorie test 1 in phpBB MODificat, am modificat si denumirea forumului din Forum test 1 in phpBB MODificat si am inserat un nou forum Forum test 2.
Aceste modificari ale configuratiei au ramas fara rezultat, in pagina principala a phpBB neintervenind modificarile facute in PA.
In PA-Administrare forumuri-Management, am modificat prima categorie din Categorie test 1 in phpBB MODificat, am modificat si denumirea forumului din Forum test 1 in phpBB MODificat si am inserat un nou forum Forum test 2.
Aceste modificari ale configuratiei au ramas fara rezultat, in pagina principala a phpBB neintervenind modificarile facute in PA.
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel php: Mediu
Mai oameni buni, sunt in Management + la phpBB2-MODificat-0.1.2. Ce se intampla e de neinteles. Creez forumuri noi, nu apar in panel, apar numai cand dau click pe sageata sus sau jos pe forumul deja existent, iar pe asta nu pot sa-l modific de nici o culoare, numai aberatii. In schimb, la phpBB2-MODificat-0.1.1, pot sa creez forumuri noi, dar nu le pot muta in sus sau in jos cu sagetile din dreapta, decat cand intru in ele si modific de acolo. La o noua incercare a mers si cu sagetile.

-
Am incercat versiunile 1.1, 1.2, 1.3 puse pe curat pe un server privat. Da chestiile de mai sus in Management +, neaparand nimic schimbat in pagina principala a forumului. Instalate la dap.ro, totul e ok. (Cand am zis ca in phpBB2-MODificat-0.1.1 pot sa creez forumuri noi, era la dap.ro). Intrebarea e ce anume sa urmaresc, ce setari legate de chestia asta?
- immanuel
- Utilizator înregistrat
si la mine la fel, dupa cum am semnalat <a href="viewtopic.php?t=1391">aici</a> punctul 3.
tot pe server privat, tot 0.1.2. 0.1.1 nu am apucat sa il folosesc niciodata.
la tine de ce merge mihaitza si la noi nu?
tot pe server privat, tot 0.1.2. 0.1.1 nu am apucat sa il folosesc niciodata.
la tine de ce merge mihaitza si la noi nu?