As dori ceva cu care pot sa imi fac Images Upload Site

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
dj-blonda
Nou venit

As dori ceva cu care pot sa imi fac Images Upload Site

Mesaj de dj-blonda »

As dori ceva , sau mai multe fisiere ca sa imi fac site pt Uploadat Imagini :D , dar sa imi dati mai multe , si delea la care nu trebuie Baza De Date :D
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Nu stiu de ce vrei fara baza de date, ca nu gasesti.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
dj-blonda
Nou venit

Mesaj de dj-blonda »

ba da , ii unul , il am instalat pe forum , doar ca ii vechi , nu modern si naspa.... , as dori ceva mai modern si fain , si sa nu trebuie Baza de Date
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Ok, m-am exprimat putin gresit nu prea gasesti ....dar cauta pe hotscripts.com si dupa poti incerca sa il implementezi. Sau cauta pe phpbb.com in sectiunea de modificari 3.x
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”