Help !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Prin doua metode.
Ori pui sigla ta gata facuta pe FTP in locul a /templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif , ori editezi overall_header.tpl (fisierul unde apare codul ce-ti afiseaza imaginea), si schimbi de acolo /templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif cu calea spre imaginea noua (va trebui sa uploadezi si pe FTP noua imagine, in calea specificata).
Ori pui sigla ta gata facuta pe FTP in locul a /templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif , ori editezi overall_header.tpl (fisierul unde apare codul ce-ti afiseaza imaginea), si schimbi de acolo /templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif cu calea spre imaginea noua (va trebui sa uploadezi si pe FTP noua imagine, in calea specificata).
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
1. Fiecare topic cu 1 problema, adica deschizi topic nou la problema noua.Just--Me scrie:Apropo...un template nou cum imi pun ? Si am deja pus forumul in limba romana...o sa fie tot in romana si daca schimb templateul ?
PS : Stiu ca pun intrebari de noob...dar sunt incepator
2. E suficient sa intrebi doar o data pe forum si ti se va raspunde daca cineva stie. Vezi ca ti-am raspuns dincolo.