posturi
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Cred ca alta este problema lui.
Si anume, la PHPBB3 cand un registerd user posteaza un topic, trebuie sa fie aprobat de staff (admin, mod) ca sa apara vizibil pe forum.
Odata ce un user inregistrat a creat un topic, acesta nu apare la topics, dar apare la posts (frontpage).
Deci toata chestia e de aprobarea aia aiurea. Nu am gasit nicaieri o optiune sa fie userul inregistrat liber sa posteze un topic fara sa aiba nevoie de aprobare. Poate stie careva rezolvarea.
Si anume, la PHPBB3 cand un registerd user posteaza un topic, trebuie sa fie aprobat de staff (admin, mod) ca sa apara vizibil pe forum.
Odata ce un user inregistrat a creat un topic, acesta nu apare la topics, dar apare la posts (frontpage).
Deci toata chestia e de aprobarea aia aiurea. Nu am gasit nicaieri o optiune sa fie userul inregistrat liber sa posteze un topic fara sa aiba nevoie de aprobare. Poate stie careva rezolvarea.
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
Da, acolo arata bine. Exact cate posturi sunt arata bine acolo.shocker scrie:Hm. Incearca sa te uiti in baza de date sa vezi acolo cum arata.
phpbb_users si vezi daca pe coloana user_posts arata bine cate posturi au
Decat la useri arata mereu 0.
Daca dai la "seach user`s post" iarasi arata bine, arata toate posturile respectivului.