Problema cu banner

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
andybab
Nou venit

Problema cu banner

Mesaj de andybab »

Daca imi pun o tema cum imi modific banner-ul si iconitzele de nou vechi etc.?

PS: si ca sa nu mai deschid un alt topic imi zicetzi si mie cum se pune o tema noua si smiley din yahoo?
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Trebuie sa ai acces FTP si te duci unde e baza de date gasesti acolo directorul unde e instalat forumul si gasesti Styles te duci la tema la care vrei sa schimbi bannerul la Imageset si pui acolo bannerul cu orice nume vrei!

Dupa care te duci la ACP la Styles si gasesti acolo Image Set dai EDIT la template'ul pe care il ai! La prima coloana de selectie lasi asa si la a doua dai click pe numele bannerului care lai pus tu si dai SUBMIT!

PS: Sper ca ai inteles! Daca nu intelegi ceva scrie aici! :wink:
andybab
Nou venit

Mesaj de andybab »

Scuze dar eu sunt cam nou si nustiu ce inseamna FTP si ACP.
Imi poate spune cineva? :oops: :oops:
Spartakus
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.12
Ext: Da
Server: UNIX/Linux

Mesaj de Spartakus »

de la cine ai host?lx,evonet?ftp =file transfer numai stiu cum si acp=admin control panel
andybab
Nou venit

Mesaj de andybab »

l-am facut pe getforum.org
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Nu ai accest FTP ( File transfer protocol ) -> [Loc unde uploadezi date importante, fisiere, sau imagini, prin intermediul unui client FTP], cum ar fi:
FileZilla, smartFTP, CuteFTP, FireFTP, Total FTP Commander. Pentru inceput, iti sugerez sa te muti pe un host free, cu acces FTP ( implicit phpMyAdmin ).
andybab
Nou venit

Mesaj de andybab »

bun si cum fac asta?
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

In primul rand, downloadezi un client smartFTP. De exemplu: SmartFTP, FileZilla, CuteFTP, sau, FTPCommander, exista mai multe posibilitati. Eu personal, recomand FileZilla, si smartFTP, pentru incepatori fiind.

Dupa ce ai instalat unul din clientii FTP mentionati mai sus, downloadezi arhiva cu phpBB3, sau phpBB2. Pentru phpBB3, click aici, iar pentru phpBB2, click aici. Aici este decizia ta, care din acestea doua ai dori sa-l utilizezi, totul e dupa criiterile proprii. In acest sens, tin sa precizez, faptul ca, phpBB3, are multe MOD-uri integrate ( preinstalate ) in el, lucru pe care phpBB2-ul, nu-l are. Dar, in schimb, se pot instala MOD-uri la ambele. Exista atat avantaje, cat si dezavantaje in ambele directii. Dezarhivezi fisierul acela, apoi, upload-ezi totul pe FTP ( Inainte, trebuie sa te loghezi cu Numele host-ului, ,numele utilizatorului, si respectiv parola). Toate aceste date, sunt primite intr-un mail, in cadrul caruia, se afla toate informatiile necesare de conectare la baza de date ( phpMyAdmin, FTP, etc ...). Dupa ce ai terminat de upload-at totul, iti sugerez sa urmezi acest articol, care explica instructiuni detaliate, in legatura cu instalarea unui forum phpBB.

Iti urez succes ! ;)
andybab
Nou venit

Mesaj de andybab »

imi poate zice cineva un domeniu free pt forum?
GrafsS
Fost coleg

Mesaj de GrafsS »

Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”