Modificari in lateral

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Luchitzaa
Nou venit

Modificari in lateral

Mesaj de Luchitzaa »

Neata la toata lumea sunt nou pe forum si am sa va adresez o intrebare
Cum pot sa fac in parti sa bag un banner sau noutati ca pe phpbb.ro ?
Astept un rapuns multumesc anticipat si va urez o zi buna ! :arrow:
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Salut, si bine ai venit. Explica mai clar te rog. Cand zici 'Noutati', te referi la tabelul acela din partea dreapta ? Cu noutati, topicuri recente, etc ?
Luchitzaa
Nou venit

Mesaj de Luchitzaa »

Exact acel tabel si nu musai ala cum pot sa fac sa adaug eu de la mine de exemplu un bannner , o poza , script , adsense ,orice daca ma intelegi ?
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Nu te supara, te rog frumos, dar, n-am inteles unde doresti sa plasezi bannerul/imaginea respectiva. Aici este sectiunea de phpBB3, phpBB.ro foloseste versiunea 2.
Luchitzaa
Nou venit

Mesaj de Luchitzaa »

Deci cand intrati in pe phpbb.ro in partea dreapta apare acolo cele mai noi topicuri,noutati si adsens-u acela din lateral . Intrebarea mea era cum pot face si eu la fel sa pozitionez banner-u,poza s.a.m.d in partea dreapa in lateral ! :?: :!:
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Pt. noutati si discutii recente e [3.0.0]Last News and Messages (At-A-Glance). Orice banner vrei sa pui, modifici fisierul de template: index_body.html, overall_header.html, overall_footer.html...
Luchitzaa
Nou venit

Mesaj de Luchitzaa »

Multumesc foarte mult si ca sa nu mai deschid un nou topic mai pun aici 2 intrebari :
1.La google adsense de cate ori am voie sa pun codu html pe pagina/forum etc.. am cautat si nam gasit nicaieri de chestia asta .
2.Cum pot sa afiseze de fiecare data un post cu adsense la sfarsitul topicului
De exemplu : "salut am o intrebare as putea..." (Primu post ) si al doilea post sa fie de la adsense si tot asa mereu sa fie ultimu post de la adsense
Multumesc inca odata si o zi buna

Cu stima ,
Luchita
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Luchitzaa scrie:Multumesc foarte mult si ca sa nu mai deschid un nou topic mai pun aici 2 intrebari :
1.La google adsense de cate ori am voie sa pun codu html pe pagina/forum etc.. am cautat si nam gasit nicaieri de chestia asta .
De 3 ori pe pagina parca...Citeste AICI
Luchitzaa scrie:2.Cum pot sa afiseze de fiecare data un post cu adsense la sfarsitul topicului
De exemplu : "salut am o intrebare as putea..." (Primu post ) si al doilea post sa fie de la adsense si tot asa mereu sa fie ultimu post de la adsense
Te referi cumva la Ad-Bot-acel robotel cu reclame?
spiridusu e plecat in vacanta !
Luchitzaa
Nou venit

Mesaj de Luchitzaa »

Exact spiridus acel bot cu reclame dar de fiecare data la un topc ultimul post sa fie ad botu !
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Luchitzaa scrie:Multumesc foarte mult si ca sa nu mai deschid un nou topic mai pun aici 2 intrebari :
2.Cum pot sa afiseze de fiecare data un post cu adsense la sfarsitul topicului
Multumesc inca odata si o zi buna

Cu stima ,
Luchita
1. Citeste si tu Google AdSense Program Policies
Ad Placement

AdSense offers a number of ad formats and advertising products. Publishers are encouraged to experiment with a variety of placements, provided the following policies are respected:

* Up to three ad units may be displayed on each page.
* A maximum of two Google AdSense for search boxes may be placed on a page.
* Up to three link units may also be placed on each page.
* Up to three referral units may be displayed on a page, in addition to the ad units, search boxes, and link units specified above.
* AdSense for search results pages may show only a single ad link unit in addition to the ads Google serves with the search results. No other ads may be displayed on your search results page.
* No Google ad or Google search box may be displayed in a pop-up, pop-under, or in an email.
* Elements on a page must not obscure any portion of the ads.
* No Google ad may be placed on any non-content-based pages.
* No Google ad may be placed on pages published specifically for the purpose of showing ads, whether or not the page content is relevant.
2. S-a mai discutat aici: Inline Banner Ad
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”