Statistica cautari (urgent)

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
valentin_paun
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Statistica cautari (urgent)

Mesaj de valentin_paun »

Cum pot sa stiu de cate ori a fost cautat un cuvant ...prin intermediul lui search ..pentru a face o statistica cu cele mai cautate cuvinte/expresii ??
Va multumesc!
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Momentan nu există o MODificare pentru ceea ce doreşti - am căutat şi pe pagina principală a proiectului.
Marchează acest subiect pentru urmărirea răspunsurilor, iar eu voi posta aici un mesaj când voi da de un astfel de MOD.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Poţi căuta dacă nu are Statistics un astfel de modul ;-)
valentin_paun
Nou venit

Mesaj de valentin_paun »

ok, atunci am urmatoarea idee...
atunci cand se introduce o expresie sau un cuvant in campul de search sa introduc asta intro noua tabela creeata de mine cu structura
expresie varchar(100), Nr int
unde expresie reprezinta cuvantul/expresia de cautat si Nr numarul de cautari ...daca expresia nu exista inca si daca ea exista fac doar update la Nr cu Nr + 1.
ideea e ca nu identific exact unde in pagina de cautare search.php (?) se face inserarea cuvintului in tabla de search(nu mai stiu exact numele tablei (? search_word ...ceva de genul asta ...)) pentru ca am vazut ca se face o insertie intr-o tabla cand caut un cuvant.
MA poate ajuta cineva ...??
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”