salut!
am reusit sa gasesc un server smtp care se pare ca merge, am modificat in smtp.php portul 25 cu 25000 (cerut de server) dar am dat peste eroarea asta:
Ran into problems sending Mail. Response: 552 Use the MX host.
ce as putea sa fac?
multumesc
SMTP
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
asigura-te ca merge SMTP-u' inainte de a mai incerca si altceva...
inainte de a modifica fisierele (pentru a specifica alt port) ai incercat sa scrii in Panoul Administratorului->Configurare generală->Configurările de email->Adresa serverului SMTP adresa sub forma: adresa_SMTP:25000 ?
incearca sa setezi si modul Debug ca sa aflam mai multe detalii: Modul Debug - pentru a vedea detalii despre erori !
inainte de a modifica fisierele (pentru a specifica alt port) ai incercat sa scrii in Panoul Administratorului->Configurare generală->Configurările de email->Adresa serverului SMTP adresa sub forma: adresa_SMTP:25000 ?
incearca sa setezi si modul Debug ca sa aflam mai multe detalii: Modul Debug - pentru a vedea detalii despre erori !
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Re: SMTP
Eroarea 552 de mail este: "552 Requested mail action aborted: exceeded storage allocation". Deci problema este la serverul SMTP si probabil la configurarea lui... mai incearcaovidiu scrie:Ran into problems sending Mail. Response: 552 Use the MX host.

- ovidiu
- Nou venit
- Server: Windows
problema pare a fi intr-adevar de la server, pentru ca am probat serverul cu Outlook Express si nu vrea sa trimita un mail (am pus portul 25000) si cand am mai incercat cu phpBB a zis asa:
Could not connect to smtp host : 13 : Permission denied
am incercat sa pun la phpBB: server:25000 dar zice ceva de genu` ca nu se poate conecta de: server:25000:25 si deci a trebuit sa modific smtp.php
am sa incerc cu alt server, si daca merge va anunt!
multumesc
Could not connect to smtp host : 13 : Permission denied
am incercat sa pun la phpBB: server:25000 dar zice ceva de genu` ca nu se poate conecta de: server:25000:25 si deci a trebuit sa modific smtp.php
am sa incerc cu alt server, si daca merge va anunt!
multumesc
-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
Dupa cum spuneamovidiu scrie:am rezolvat
am gasit alt server SMTP: http://www.bonbon.net/
va multumesc pentru ajutor!

Btw, inca odata, recomand celor dispushi sa plateasca pentru un mail de calitate, fastmail.fm. Reamintesc ca versiunea oferita free nu reprezinta o mare "inovatzie", insa member/enchanced...Aw aw aw...
Am si eu o problema
cand se inregistreaza utilizatorul scrie:
Failed sending email :: PHP :: 0
DEBUG MODE
Line : 246
File : /data/members/free/tripod/uk/s/e/n/sentimente/htdocs/includes/emailer.php
Nu am setat poate SMTP-ul ca nu stiu ce sa setez la lycos
Si dupa aia pot sa ma loghez dupa ce apare mesajul
Failed sending email :: PHP :: 0
DEBUG MODE
Line : 246
File : /data/members/free/tripod/uk/s/e/n/sentimente/htdocs/includes/emailer.php
Nu am setat poate SMTP-ul ca nu stiu ce sa setez la lycos
Si dupa aia pot sa ma loghez dupa ce apare mesajul