www.Liga-1.Com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- Anonymboy
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu prea este modificata... http://themes.extreme-fusion.pl/theme.p ... WTF_Soccer
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Deci sa va lamuresc...Acea tema e facuta cam de 2 ani,dupa cum am inteles.Acest amic al meu a creat-o,si a trimis-o la PhpFusion.Cu mici modificari a fost acceptata,si acum o poate folosi oricine 
Revenind la site...Alte pareri,sugestii?
[ www.liga-1.com ]

Revenind la site...Alte pareri,sugestii?
[ www.liga-1.com ]
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu se poate spune ca "le copiem"... Noi adaugam 3-4 stiri pe zi (CELE MAI IMPORTANTE) ...Si arata-mi o stire EXACTA cuvant cu cuvant copiata la noi pe site.Eu nu cred ca o sa gasesti.
Site-ul nostru nu o sa se bazeze doar pe STIRI,pt ca asa nu vom ajunge...nicaieri
Cat despre traffic crede-ma ca o sa se "adune",la fel cum s-a intamplat si pe forum...Lucram la un script care imediat dupa ce se marcheaza un gol,il vom pune video (by Liga-1.Com) pe site...Chiar inaintea Prosportului,Gazetei,Sport.Ro etc...Deci aici vom avea un avantaj
+ ca inca lucram la site ...
De promovare ne ocupam mai apoi
Alte pareri ?
Site-ul nostru nu o sa se bazeze doar pe STIRI,pt ca asa nu vom ajunge...nicaieri

Cat despre traffic crede-ma ca o sa se "adune",la fel cum s-a intamplat si pe forum...Lucram la un script care imediat dupa ce se marcheaza un gol,il vom pune video (by Liga-1.Com) pe site...Chiar inaintea Prosportului,Gazetei,Sport.Ro etc...Deci aici vom avea un avantaj

+ ca inca lucram la site ...
De promovare ne ocupam mai apoi

Alte pareri ?
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat