Antireclama si module Half Life
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Este si lipsa de moderatori cu desavarsire, aici pe forum. Sincer acum, nu va suparati va rog frumos, dar, sunt doar vreo 2 sau chiar unul admini activi pe zi, si anume bogdan, si flowers. Atat ... trebuiesc moderatori, care sa inlature reclamele privind servere de cs, mu, si mai stiu eu ce alte nebunii. Sincer, de 2 saptamani n-am mai vazut niciun moderator activ pe forum. Trebuie sa se ia o decizie in privinta acestui lucru. Macar, cativa moderatori la sectiunea 'Reclama', si s-a rezolvat, ma refer la utilizatori activi, care frecventeaza daily ( zi de zi ) forumul.
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
-
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Nu inteleg de ce va racaie atata sectiunea aia? Lasati oamenii sa-si promoveze ce au, site, forum... Nu asta e scopul comunitatii phpbb.ro. Fiind o comunitate locala, trebuie in principal sa produca traduceri de MODuri, de articole, tutoriale, MODificari romanesti, stiluri. Care din astea exista pt. noul phpbb 3? Mai nimic. Si in principal astea raman, la astea ne raportam cand oferim suport.