General Error
Could not get style data
Please notify the board administrator or webmaster: *****@****.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
De fiecare data cand imi accesez forumul imi apare acest mesaj de ce ?
Tin sa precizez ca pana acum 10 minute imi mergea perfect, apoi am dat logut la user, si am incercat sa ma logez cu alt user sa verific ceva, apoi Error, apoi nici pe userul meu nu ma mai pot loga.
Please assist. Tnx
General Error
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: General Error
Ai modificat ceva la tematica de pe forum? Ai umblat pe acolo, sau ceva?3v!L scrie:General Error
Could not get style data
Am 3 teme instalate pe forum si cea default este si cea folosita de mine, si anume black_pearl.
Restul temelor instalate pe forum sunt cele preinstalate, prosilver, subsilver 2 as i recall.
In continuare astept o rezolvare la problema, tin sa precizez ca nu am acces la nimic in cadrul forumului, am doar ftp mysql phpmyadmin cpanel etc dar pe forum numai am acces la nimic odata cu aceasta eroare.
Restul temelor instalate pe forum sunt cele preinstalate, prosilver, subsilver 2 as i recall.
In continuare astept o rezolvare la problema, tin sa precizez ca nu am acces la nimic in cadrul forumului, am doar ftp mysql phpmyadmin cpanel etc dar pe forum numai am acces la nimic odata cu aceasta eroare.