Lol .. pai cum pun ?:|flowers scrie:Copyright phpbb.ro ai?
YgP-DesiGn
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Confunzi ! Un forum phpBB, trebuie sa aiba copyright in engleza. Insa, daca forumul respectiv, utilizeaza pachetul in limba romana, tradus de catre cei de la phpBB.ro, trebuie sa puna link la ambele, si la phpBB.com, respectiv phpBB.ro . 
Ti-am zis mai sus unde este overall_footer.tpl . /forum/templates/TEMA - TA/overall_footer.tpl . Acolo il gasesti ! Succes, cand gasesti fisierul, te rog sa pui link catre phpBB.ro .

Ti-am zis mai sus unde este overall_footer.tpl . /forum/templates/TEMA - TA/overall_footer.tpl . Acolo il gasesti ! Succes, cand gasesti fisierul, te rog sa pui link catre phpBB.ro .
l`am gasit in ftp .. cum il editez ?Poseidon scrie:Confunzi ! Un forum phpBB, trebuie sa aiba copyright in engleza. Insa, daca forumul respectiv, utilizeaza pachetul in limba romana, tradus de catre cei de la phpBB.ro, trebuie sa puna link la ambele, si la phpBB.com, respectiv phpBB.ro .

- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
Adica baga
Ceva de genu
Cod: Selectaţi tot
<a href="http://phpbb.com">Powered by phpbb.com</a> & <a href="http://phpbb.ro">phpbb.ro</a>