Cum se redirectioneaza o tema (forum)?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
demostene
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Cum se redirectioneaza o tema (forum)?

Mesaj de demostene »

Vreau sa redirectionez o tema catre un link din afara forumului. Cum se face asta?! Cum ar fi de exemplu aici, la Probleme, cand apas pe "Cum pot să" .. sa-mi mearga la un alt site intr-o noua fereastra preferabil.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

phpBB.ro are redirecţionat doar forumul Apache, PHP şi MySQL, unde s-a folosit MODificarea External Forum Redirect.
Nu este prea clar ce anume doreşti să faci, fi mai explicit!
demostene
Utilizator înregistrat

Mesaj de demostene »

Vreau ca atunci cand as apasa pe "Cum pot sa...?" de aici (spre exemplu) sa se duca la un site (www.xxx.xx). O tema inchisa pe care daca apas sa se duca la site-ul respectiv.

Ideea este ca ultima categorie la site-ul nostru ar trb sa fie anunturi de vanzari cumparari. Insa exista un site specializat pe anunturile moto facut de curand de un amic. Prin urmare toti cei care avem site-uri ce apartin profilului moto vrem sa redirectionam acolo. (www.bikeshop.ro)

Si de pe www.motociclism.ro se face aceasta redirectionare insa forumul lor nu este phpbb.

Deci cum fac o tema (de la oricare categorie, ca nu asta e important) sa ma duca la alt site. (gen probleme in functionare, suport pt modificari, etc..) Cand apas pe link sa nu ma duca la mesaje ci sa deschida intr-o noua fereastra site-ul dorit de mine.

e exact genul de redirectionare de la php romania catre phpbb. am vazut hackul si ma gandeam ce modific fiindca eu am forumul in romana si acolo sunt trecute modificarile pt \language\lang_english\lang_admin.ph si \language\lang_english\lang_main.php
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Lol.. prima oara am fost tentat sa spun Apache, PHP şi MySQL, dar s-a spus... e clar ce vrei tu Demostone.. foloseste modul ala.. dat de Bugsy...
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Redirectări mai are şi Category Hierarchy (care permite şi subforumuri) dar este destul de dificil de instalat.... pentru o singură redirectare cred că este suficient ceea ce a recomandat Cătălin.
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Eu am instalat.. modul acela de mai sus.. si cand activez optiunea sa imi deschida URL-ul in alta fereastra.. el imi deschide si in alta fereastra dar si in cea principala... de ce?
teror
Utilizator înregistrat

Mesaj de teror »

wxternal forum redirect mi-o facut varza forumu...

in fine.. am gasit si o gramada de erori...

incercati sa gasiti o versiune mai curenta a modului...
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”