GFX Media - New Design
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
GFX Media - New Design
Am schimbat designul la forumul GFX Media, structura a ramas aceeasi, doar coloritul a fost schimbat.
GFX Media cauta designeri priceputi, moderatori.
Deocamdata am stabilit un record http://www.gfxmedia.us/download/file.php?id=11
Va rog aştept pareri despre design.
www.gfxmedia.us
GFX Media cauta designeri priceputi, moderatori.
Deocamdata am stabilit un record http://www.gfxmedia.us/download/file.php?id=11
Va rog aştept pareri despre design.
www.gfxmedia.us
-
- Fost coleg
Iti multumesc frumos şi te aştept sa intrii in comunitatea noastra. Acum am organizat un concurs pentru cei care doresc sa creeze un header pentru forum.Poseidon scrie:Imi place cum este structurat, si aranjat. Deasemenea, tema este superba, sincer.
http://www.gfxmedia.us/viewtopic.php?f=9&t=169
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Fost coleg
Multumesc.
Am uitat sa pun o mica descriere :
GFX Media este facut din dorinta de a strange toti pasionatii de grafica intr-un loc numai al lor. Cei care vor sa invete artele graficii sunt asteptati in diverse categorii. In acest forum vei gasii câteva, nu multe, tutoriale video, pe care le poti vedea ONLINE.
In cateva luni am reusit sa strangem o comunitate destul de maricica, care in scurt timp a ajuns la cca 2.000 vizitatori pe zi (astazi am batut recordul cu 2.415).
Noi premiem cele mai bune creatii, premiile constau in ranguri speciale, linkuri sponsorizate, si nu in ultimul rand domenii inregistrate pe un an.
Avem o mica categorie in care utilizatorii pot cere creatii, care sunt facute (depinzand de timpul fiecaruia) in cel mai scurt timp.
Va multumesc.
Am uitat sa pun o mica descriere :
GFX Media este facut din dorinta de a strange toti pasionatii de grafica intr-un loc numai al lor. Cei care vor sa invete artele graficii sunt asteptati in diverse categorii. In acest forum vei gasii câteva, nu multe, tutoriale video, pe care le poti vedea ONLINE.
In cateva luni am reusit sa strangem o comunitate destul de maricica, care in scurt timp a ajuns la cca 2.000 vizitatori pe zi (astazi am batut recordul cu 2.415).
Noi premiem cele mai bune creatii, premiile constau in ranguri speciale, linkuri sponsorizate, si nu in ultimul rand domenii inregistrate pe un an.
Avem o mica categorie in care utilizatorii pot cere creatii, care sunt facute (depinzand de timpul fiecaruia) in cel mai scurt timp.
Va multumesc.