nu stiu cum sa fac
- SuSa
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
nu stiu cum sa fac
In primul rand buna ziua. Am un forum, dar am o problema la el. Cand se inregistreaza nu trimite email cu datele de logare. Cand primesti mesaj privat idem. Deci mai pe scurt fara nici un email. Host ii pe 3x.ro si nu cred ca are functia email. Exista vreo rezolvare?
-
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Re: nu stiu cum sa fac
Cauta in forum, sunt cateva sute de topicuri pe chestia asta.SuSa scrie:In primul rand buna ziua. Am un forum, dar am o problema la el. Cand se inregistreaza nu trimite email cu datele de logare. Cand primesti mesaj privat idem. Deci mai pe scurt fara nici un email. Host ii pe 3x.ro si nu cred ca are functia email. Exista vreo rezolvare?
Citeste regulamentul:
2. Atunci când trimiteţi un nou mesaj sau creaţi un nou topic:
- numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topicuri de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Am observat ca ai facut doua topicuri cam identice: viewtopic.php?t=10861
Evita acest lucru, si ai putina rabdare sa ti se raspunda. Depinde de dispozitia si de timpul liber a-l fiecaruia.
Evita acest lucru, si ai putina rabdare sa ti se raspunda. Depinde de dispozitia si de timpul liber a-l fiecaruia.