Pagina cu IP Bans nu apare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Vally007
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Pagina cu IP Bans nu apare

Mesaj de Vally007 »

Salut,

Am avut un forum phpbb 2.21 care l-am convertit la 3.0. Problema este ca atunci cand incerc sa accesez pagina cu banuri pe IP nu apare nimic, ramane GOALA. Ce este de facut in acest caz?

Multumesc pentru orice fel de ajutor.

Cu stima,
Valentin
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Este posibil sa fie vre-o eroare in pagina, iar host-ul respectiv sa aiba dezactivat error reporting. Incearca sa testezi asta pe un alt server, sa vezi daca e ok. Daca nu, atunci inlocuieste pagina cu cea originala de la phpbb3, si faci din nou orice modificare a necesitat editarea acelei pagini.
What I'm s'pose to write here ?
Vally007
Utilizator înregistrat

Mesaj de Vally007 »

Salut,

Pagina nu am editat-o deloc. Am avut o întreagă listă de banuri în forumul vechi. Este posibil să fie din cauza asta? Nu mai mă interesează lista şi în forumul acesta nou, deci aş vrea sa şterg cu totul banurile şi sa îmi apară şi pagina.

Poţi să mă ajuţi un pic şi să îmi spui care este pagina pe care ar trebui să o înlocuiesc în forumul meu?

Mulţumesc.
Valentin
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Salut.
Daca nu ai editat-o deloc, atunci este putin probabil ca inlocuind-o sa rezolvi problema. Mai sunt si alti administratori pe forum-ul tau ? Si lor le apare tot asa ?
Incearca sa stergi cache-ul. Si daca totusi vrei sa reuploadezi pagina ban-urilor, aceasta este acp_ban.php, si se afla in /includes/acp

Intre timp, daca doresti sa stergi ban-urile, poti rula comanda urmatoare in mysql:
DELETE FROM `phpbb_banlist`;
Vally007
Utilizator înregistrat

Mesaj de Vally007 »

Salut din nou,

Am inlocuit fisierul si asa cum ai zis tu nu a avut nici un efect. Inca nu am acces la baza de date, dar maine cand ajung la munca o sa rulez comanda? De la ce este posibil sa fie oare? Tabela din baza de date se poate sa fie alterata?

Cu stima,
Valentin
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Este posibil si asta, dar atunci cred ca ar trebui sa se semnaleze erori si in alte pagini, deoarece tabela este verificata de fiecare data cand cineva acceseaza forumul, pt. a vedea daca vizitatorul nu e cumva in ban list.
Daca apare goala, inseamna ca error_reporting este dezactivat din setarile php-ului, iar astfel nu afiseaza eroarea.
Vally007
Utilizator înregistrat

Mesaj de Vally007 »

Salut,

Multumesc mult pentru ajutor. Astazi am avut acces la baza de date si am sters tabela. Acum merge perfect.

Cu stima,
Valentin
Vally007
Utilizator înregistrat

Mesaj de Vally007 »

Revin cu această problemă, deoarece cred că este un bug al forumului. Mi s-a întâmplat din nou, dar după ce am banat foarte multe ip-uri. A mers fără nicio problemă, şi dintr-o dată nu mai mi-a apărut, imediat ce am banat o clasă tip B de ip-uri.

Să fie oare prea încărcată tabela? Şi ce se poate face în acest caz?

Mulţumesc anticipat.

Cu stimă,
Valentin
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”