probleme la login/logout

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Eu tot nu reuşesc să intru.... eror 404 Not found.
ciprianmp
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

???

Mesaj de ciprianmp »

Bugsy, <scuze că scrisesem pentru Mihăiţă>
Am păstrat tot ce ţine de phpbb.com....

* Modificat *
Ultima oară modificat 19-Mai-2004, 07:43:10 de către ciprianmp, modificat de 2 ori în total.
ciprianmp
Utilizator înregistrat

Revenind la problema mea...

Mesaj de ciprianmp »

Mihăiţă, (ăsta era pentru tine)
La instalarea anterioară, cu acelaşi server Sambar, php 4.3.6 şi phpbb2 de la voi (rom), dar cu Acces2003 în loc de MySQL, am probat accesul din afara reţelei locale şi din intranet şi nu au fost probleme... Chiar şi tu te-ai logat atunci şi ai încercat ceva. Între timp am formatat partiţia, am reinstalat Windows-ul XP si forumul - dar cu mySQL - am încercat sa reconfigurez serverul şi nu ştiu ce se întâmplă... E foarte posibil să nu fie configurat ceva bine sau sa nu am instalat sau activat cine-stie-ce suport (in mod sigur nu mai am acum java platform - poate fi de vina? - am totusi Virtual Machine al windowsului...). Spuneai ceva despre domeniul care ar trebui inscris. Data trecuta am mers cu ciprian.com (domeniu nerecunoscut de nici un DNS...), ma jucam si nu pot sa-mi dau seama ce difera acum in plus de faptul ca am lasat totul pe localhost, mai ales pentru ca nu gasesc nicaieri in Sambar Server numele domeniului pentru a-l specifica... Sunt sigur ca memoria imi joaca feste deja, pentru ca in aprilie 2004 nu stiam nimic despre servere, ci doar despre browse and download (si nu numai), iar in decurs de 2 saptamani aveam propriul forum phpbb2 modificat instalat (adica foarte multe informatii in timp scurt si pe fuga pentru ca am si familia in jurul meu - deh... obligatii).
De aceea cer ajutor de la cei care sunt in situatia mea (server local disponibil in trei moduri: localhost, intranet si internet, totul prin adresa de ip locala - pentru intranet sau cea publica - de la ASTRAL in cazul meu - pentru internet).
Daca functionează cuiva combinaţia asta, rog sugestii sau solutii! Se pare ca totul e din cookie-uri, dar nu-i dau de cap. Poate vreun server http-ftp-smtp mai bun decat Sambar? Nu stiu. Apache nu mi-a oferit decat HTTP, nu si ftp... si cu toate astea, toti sunt mandri de Apache. Vreau lamuriri...

Phpbb.ro Online Community? It rocks!!!

P.S. Mihai, am observat ca te-ai logat la serverul meu. Inainte sa citesc postul de la tine, am curatat logul serverului, altfel ti l-as fi pus la dispozitie acum ca sa vezi ce erori afisa... Nicidecum 404 ci 302 si 304, dar destule erau cu 200, adica OK. Mai incearca o data te rog si-ti trimit logul de la Sambar Server.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Ciprian, am făcut MODificările aşa cum mi-ai recomandat în MP.

Acum întorcându-mă la problema cu forumul.. trebuie să sacrifice ori reţeaua ori internetul la forum deoarece trebuie să setezi numele domeniului
Dacă vei pune adresa calculatorului tău atunci utilizatori de pe internet vor intra pe adresa ta de retea DAR în reţeaua lor. ( nu sunt sigur că m-am făcut înţeles)
Dacă vei pune adresa de internet la numele domeniului atunci utilizatori reţelei vor primi link-uri internet iar aceştia nu au net (din câte am înţeles)

Am înţeles partea cu copyright-ul, am fost răutăcios – mea culpa - .. :wink:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”