GFX Media

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Ralf
Utilizator înregistrat

Mesaj de Ralf »

Nu se integreaza prea bine. Alb pe negru? :)) Va urez succes.
pid^

Mesaj de pid^ »

Tu te referi la background-ul alb pus peste negru?
Ar arata mai frumos, ceva mai spre căcăniu ?:) sau un maro foarte deschis?
Ralf
Utilizator înregistrat

Mesaj de Ralf »

Incearca sa mergi pe o singura nuanta. E ca si cum ai presara peste cartofii prajiti din farfurie, si sare si zahar... daca ma intelegi.
pid^

Mesaj de pid^ »

Am inteles, stiam ca alb si negru se cam potrivesc, cel putin asta e parerea mea.
Am inteles ce vrei sa spui tu, te rog daca se poate sa-mi dai si un exemplu de culoare ce ar merge pus acolo si o sa fac diverse combinatii poate-mi iese ceva.
Ralf
Utilizator înregistrat

Mesaj de Ralf »

pid^ scrie:Am inteles, stiam ca alb si negru se cam potrivesc, cel putin asta e parerea mea.
Am inteles ce vrei sa spui tu, te rog daca se poate sa-mi dai si un exemplu de culoare ce ar merge pus acolo si o sa fac diverse combinatii poate-mi iese ceva.
Ti-am dat un hint. Pune-ti imaginatia la incercare ;)
Rosca
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Rosca »

All content is ripped.

Originalitate 0! Oricum mandriti-va mult si bine copilasi ca asa va intat mama cand va nascut, sa fiti cu stea in frunte.

Faceti o comparatie ce tutoriale erau, ca nu mai sunt acum la ei, erau copiate de la sursa sigura rophotoshop.com

Va respect in continuare.
pid^

Mesaj de pid^ »

hei hei hei hei
nu ai de ce sa te aprinzi pe mine, pentru ca nu eu am facut asa ceva, nu vreau sa iasa iar aici o cearta.
vezi ca ma acuzi pe mine degeaba
ti se pare tie ca eu am postat acele tutoriale?
vezi tu undeva scrise de userul rizwan?
este problema mea ca autorii vor sa le imparta si altor forumuri?
sunt cumva exclusive pentru rophotoshop.com
ai cumva copyright pe ele, nu mai vine vorba ca nici nu sunt facute de tine, si sunt facute de cei care le-au postat
cel putin asa mi-au zis ei pe messenger

vrei convorbirea?
GrafsS XP: pot sa pun niste tutoriale
GrafsS XP: da au siteu de la rohotosop pe ele
i am nobody: daca le-ai facut tu pune-le, daca nu, NU!
GrafsS XP: k
Am promis ca nu o sa mai fur nimic!
thecrewstyle
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de thecrewstyle »

Acum arata mult mai bine centrat. Am vazut ca o duci bine cu utilizatorii pana acum, deci nu cred ca va fi o problema :)
Bafta
Comunitatea What's Funny
pid^

Mesaj de pid^ »

Va fii o problema, din cauza ca unii oameni nu pot discuta pe o cale mai amiabila, nu puteai rosca sa spui ceva de genul "de ce tutorialele sunt asemanatoare" am promis sa nu ma mai cert cu nimeni.

Intelege cateva lucruri rosca.

Eu NU l-am rugat/obligat sau orice altceva pe grafss sa scrie acele tutoriale
Ti se pare tie ca el face parte din staff, sunt eu raspunzator de ce scriu utilizatorii pe forum?

Vreau pareri pro si contra ce am spus eu aici
Vreau sa va dati cu parerea daca eu am dreptate la ce am spus mai sus sau rosca ca ma acuza pentru ceva ce n-am facut.

Edit: am rezolvat problema cu rezolutiile si browserele, de acum forumul poate fi vazut de pe toate rezolutiile
Skyler
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7-PL1
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Skyler »

Rosca scrie:All content is ripped.

Originalitate 0! Oricum mandriti-va mult si bine copilasi ca asa va intat mama cand va nascut, sa fiti cu stea in frunte.

Faceti o comparatie ce tutoriale erau, ca nu mai sunt acum la ei, erau copiate de la sursa sigura rophotoshop.com

Va respect in continuare.
stati putin sa imi revin din ras( Imagine)
asa...nu am prea multe de spus. sper.

Rosca, fiule, sa stii si tu ca pe lumea asta exista 2 categorii de persoane. Cele care gandesc si nu vorbesc, cunoscute la scara larga drept "intelepti" si cele care vorbesc si nu gandesc, cei carora li se spune , persoane pentru care avem exemplu si in cazul de fata.

In primul rand, tu nu ai nici un drept asupra acelor tutoriale. Poate doar dreptul de vizionare. Creatorii lor detin drepturi depline si pot face ce vor cu ele.
In al doilea rand, de ce esti asa sigur ca forumul tau este mai original ca al meu? Tu nu folosesti prosilver? Prin faptul ca ai schimbat 2 poze nu inseamna ca nu e copie dupa phpbb.com .
Ce spui? prosilver e gratis, fiind protejat de o licenta GNU? Te rog sa imi arati si mie ce licente detii tu pentru tutorialele tale si dispar toate de la mine. Ai vreun act care iti acorda drepturi de autor asupra acelor filmulete?
In al 3-lea rand, nu te mai bate cu pumnii in piept ca ai facut cine stie ce descoperire. Un copil mai destept si-ar fi dat seama ca sunt de pe forumul tau pentru ca scrie rophotoshop pe ele, nu ar fi stat sa investigheze sursele sigure si sa ajunga la aceeasi concluzie ca tine.

Grow up dude. Cand vei aduce dovezi ca ne-am atribuit in mod ilegal materiale de pe siteul tau, noi vom fi destul de maturi sa stergem totul si sa ne cerem scuze, dar pana atunci mai ai de citit abecedarul.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”