Instalare Fts

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Nakamura
Utilizator înregistrat

Instalare Fts

Mesaj de Nakamura »

Sunt nou pe aici si sunt incepator la facut site si forumuri ieri am gatat de invatat HTML ... ! mia zis un prieten ca site se face in notepad bon ! de exemplu am facut site mia zis ca trebuie bagat intrun fel de program "ftp" ! imi spuneti si mie va rog de unde pot sa iau programu si cum pot face ... de exemplu unde bag fisieru note pad . cum ii dau drumu !

Multumesc Anticipat.
...
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: Instalare Fts

Mesaj de flowers »

Nakamura scrie:Sunt nou pe aici si sunt incepator la facut site si forumuri ieri am gatat de invatat HTML ... ! mia zis un prieten ca site se face in notepad bon ! de exemplu am facut site mia zis ca trebuie bagat intrun fel de program "ftp" ! imi spuneti si mie va rog de unde pot sa iau programu si cum pot face ... de exemplu unde bag fisieru note pad . cum ii dau drumu !

Multumesc Anticipat.
Un client FTP bun - FileZilla: http://filezilla-project.org/
Nakamura
Utilizator înregistrat

Mesaj de Nakamura »

ms de client mia recomandat un amic SMART FTP cik e mai usor imi puteti spune de unde il pot lua ?
...
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Nakamura scrie:ms de client mia recomandat un amic SMART FTP cik e mai usor imi puteti spune de unde il pot lua ?
Cauta cu google.
Nakamura
Utilizator înregistrat

Mesaj de Nakamura »

ok :))
...
funtwo
Utilizator înregistrat

Mesaj de funtwo »

Download
Utilizator înregistrat

Mesaj de Download »

Eu folosesc smartFTP si sunt foarte multumit de el . Plus ca este destul de usor pentru incepatori .
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”