Salutare.
Am un forum , si se pare ca nu este pe gustul unui utilizator , asa ca imi face spam zi de zi in majoritatea thread-urilor.Am facut tot ce se putea facea: banare ip si toata clasa lui de ip-uri , banare mail, banare nume... dar total inutil.Zi de zi se intampla acelasi lucruri, acelasi spamuri si acelasi reclama pentru niste situri adult rusesti parca pline de troiane.Am pus si codul cu imagine la procesul de inregistrare , deci boti nu sunt, ci oameni sau om dracu stie ce .
Intrebare: mai exista vreo metoda de banare eficienta?Ce idee imi puteti recomanda in aceasta problema?
Multumesc anticipat.
Banare utilizator.Ce metode mai exista,pentru ca le-am epuiz
-
- Nou venit
Banare utilizator.Ce metode mai exista,pentru ca le-am epuiz
Minti extreme creeaza actiuni extreme ..
Asta totusi suna a bot. Pentru ca botii sunt cei care folosesc tot felul de proxy-uri pentru a se inregistra.
O solutie buna pentru protectia forumului, este Cracker Tracker.
Dar daca tu doresti *doar* sa opresti botii de spam, asta o poti face schimband imaginea aceea cu cod (captcha) de la pagina de inregistrare. Asta nu e pe baza GD, nu stiu exact cum e generata imaginea, dar in orice caz, codul e dat cumva dupa sesiune, iar botii "s-au invatat" sa o citeasca. Asadar, schimband-o vei scapa 100% de ei.
O solutie buna pentru protectia forumului, este Cracker Tracker.
Dar daca tu doresti *doar* sa opresti botii de spam, asta o poti face schimband imaginea aceea cu cod (captcha) de la pagina de inregistrare. Asta nu e pe baza GD, nu stiu exact cum e generata imaginea, dar in orice caz, codul e dat cumva dupa sesiune, iar botii "s-au invatat" sa o citeasca. Asadar, schimband-o vei scapa 100% de ei.
What I'm s'pose to write here ?