www.Freakz.ro - Intra cine vrea, iese cine poate
- shocker
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Eroarea care ai aratat-o anterior e de la serverul SQL. Intreg site-ul (site-ul principal, forumul, arcade, etc) foloseste acelasi server SQL si aceeasi baza de date. Daca nu merge serverul SQL nu merge nici o parte a site-ului care are nevoie de baza de date.
Conectarea la baza de date se face prin aceeasi functie de conectare la toate sectiunile site-ului, din moment ce au aceeasi useri / informatii / etc peste tot
Conectarea la baza de date se face prin aceeasi functie de conectare la toate sectiunile site-ului, din moment ce au aceeasi useri / informatii / etc peste tot
poseidon, ei or fi fost inspirati din cstrike.ro insa dupa cum prea bine vezi, separarea este evidenta, pe cand tu cand copiezi un site cu totul, inclusiv cu numele administratorilor, faci mai mult decat sa te inspiri, si cand postezi aici, dai dovada de ipocrizie. astept urmatoarea copie freakz, dragut avatar ai pe messenger.
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
Ia trage cu ochiul aici, trage o privire > viewtopic.php?p=75365#75365
In primul rand, care EI? imi zici si mie? Esti Levier, crezi ca nu-ti cunosc vorbele de 2 bani? chiar dupa asta mi-am dat seama,si am nimerit bine! Eu am copiat? cand? ce? tot ce zici tu,este propaganda, si palavre + vorbe aruncate in vant, fara sens. Termina! Ce avatar am? gelozie? Eu am avut forumuri / site-uri mai mult de test pana acum. Asa ca,nu vorbi fara sa stii ce se petrece, ma intelegi? Nu esti tu zeul pagan a-l universului daca ai admin pe freakz.ro, nici tu, nici Shocker, Hidden deasemenea ( cu Hidden n-am nimic ). Prea superiori va credeti, si am impresia ca dupa ce ai vizualizat acest mesaj, o sa mi se intample ceva ( nu mie specific ). Si sa stii, da? LEVIER nu este porecla ta! Este o firma de jeans-uri, din Israel, respectiv America. http://levis.com , http://levier.com... NA! Dovada! Si mai rau, tu ai luat numele unei firme HA! Chiar si numele meu, ma cheama si Levi, daca vrei sa stii, (si Lev in limba mea,inseamna inima.) Asa ca am tot dreptul sa am si eu o porecla, nu? Are toata lumea dreptul sa aibe un site/forum, nu numai voi! DA? Daca cineva isi instaleaza un MOD pe care-l aveti voi pe forum! ca vai, a copiat! plagiatorule! Astea sunt vorbe aruncate in vant! Lasa. Plus, ca daca-si face cineva un site,ori forum, ziceti ca este "penibil!". Voi cum ati fost la inceput? TOT ASA! hai recunoasteti, nu inseamna ca daca aveti nu stiu cati useri, sunteti ZEI ! din 4000 si ceva, decat vreo 50 sunt activ, asa ca, n-ai ce zice. iN-am ce discuta . Si de fiecare data cand Shocker instaleaza un MOD, zice ca cica: Am facut un script,care ... bla,bla,bla. Ala cu logati in ultimele 24 de ore, se numeste LAST VISIT! N-a facut shocker niciun script,termina cu propaganda asta, si cu impresia de superioritate. C`ya!
In primul rand, care EI? imi zici si mie? Esti Levier, crezi ca nu-ti cunosc vorbele de 2 bani? chiar dupa asta mi-am dat seama,si am nimerit bine! Eu am copiat? cand? ce? tot ce zici tu,este propaganda, si palavre + vorbe aruncate in vant, fara sens. Termina! Ce avatar am? gelozie? Eu am avut forumuri / site-uri mai mult de test pana acum. Asa ca,nu vorbi fara sa stii ce se petrece, ma intelegi? Nu esti tu zeul pagan a-l universului daca ai admin pe freakz.ro, nici tu, nici Shocker, Hidden deasemenea ( cu Hidden n-am nimic ). Prea superiori va credeti, si am impresia ca dupa ce ai vizualizat acest mesaj, o sa mi se intample ceva ( nu mie specific ). Si sa stii, da? LEVIER nu este porecla ta! Este o firma de jeans-uri, din Israel, respectiv America. http://levis.com , http://levier.com... NA! Dovada! Si mai rau, tu ai luat numele unei firme HA! Chiar si numele meu, ma cheama si Levi, daca vrei sa stii, (si Lev in limba mea,inseamna inima.) Asa ca am tot dreptul sa am si eu o porecla, nu? Are toata lumea dreptul sa aibe un site/forum, nu numai voi! DA? Daca cineva isi instaleaza un MOD pe care-l aveti voi pe forum! ca vai, a copiat! plagiatorule! Astea sunt vorbe aruncate in vant! Lasa. Plus, ca daca-si face cineva un site,ori forum, ziceti ca este "penibil!". Voi cum ati fost la inceput? TOT ASA! hai recunoasteti, nu inseamna ca daca aveti nu stiu cati useri, sunteti ZEI ! din 4000 si ceva, decat vreo 50 sunt activ, asa ca, n-ai ce zice. iN-am ce discuta . Si de fiecare data cand Shocker instaleaza un MOD, zice ca cica: Am facut un script,care ... bla,bla,bla. Ala cu logati in ultimele 24 de ore, se numeste LAST VISIT! N-a facut shocker niciun script,termina cu propaganda asta, si cu impresia de superioritate. C`ya!
- shocker
- Utilizator înregistrat
Multumesc ca continui sa ma ajuti sa demonstrezi cat de copil esti si cat de mult iti doresti sa faci o imagine proasta Freakz-ului, insa nu faci altceva decat sa dai cu bata in balta, crezand ca le stii pe toate. Nu ma pun sa instalez moduri ca apoi sa zic ca ia uite ce script am facut. Ultimii logati in 24 ore nu e Last Visit, e complet facut de mine. Exista la phpBB default sau la Last Visit tabelul phpbb_statistics? Nu. In asta tin diferite statistici la scripturi/moduri facute de mine, uite si cel de la Ultimii useri din 24 ore:Poseidon scrie:Si de fiecare data cand Shocker instaleaza un MOD, zice ca cica: Am facut un script,care ... bla,bla,bla. Ala cu logati in ultimele 24 de ore, se numeste LAST VISIT! N-a facut shocker niciun script,termina cu propaganda asta, si cu impresia de superioritate. C`ya!
http://www.freakz.ro/shocker/imgs/phpbb_stats.png
Eu l-am facut mult mai eficient, cu sistem de caching, sa nu provoc overload-uri la datebase cand sunt foarte multe query-uri de genul.
Cum ziceam, eu stiu ce fac cand fac ceva, nu ma pun sa dau copy paste sau sa pun moduri gata instalate facute de altii fara sa ma gandesc ce urmari ar putea avea. Majoritatea modificarilor sunt proprii, asa ca get a life si dispari din topicul asta daca nu esti in stare sa spui ceva adevarat fara sa iti pui mintea ta de copil la munca sa scoti alte teorii de duzina
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
Daca eu sunt copil, inseamna ca tu esti bebelus! ia zi?
Tu habar nu ai sa instalez MOD-uri, si tie frica
sa nu se intample ceva. Mare chestie,bravo, stii sa faci un script, esti rege! Pot si eu sa fac o tabela aiurea, si sa pun diverse elemente in ea, lasa. E inspirata putin. Ideea ta oricum nu e,asa ca shht! Si eu gandesc foarte bine inainte de a zice ceva,crede-ma, sunt un om care stie ce vrea de la viata lui, nu ca tine, sau ca multi altii. Am impresia ca esti fiul lui Bill Gates, haha
sau esti chiar el?! imi pare bine.
Nu ma pun la mintea de copii ca tine, si ca levier,nu ma intereseaza. Informatia este libera, si fac ce vreau. N-am copiat nimic,asa ca termina cu vorbele zise deavalma, nu mai transforma acest forum superb intr-o mocirla ( cum a devenit deja si freakz-ul ) te simti ofensat?
Ai plans presupun, saracul de tine. Nu dispar din discutia asta, nu vreau. O sa raman pe acest forum, pana cand o sa vreau,SA-TI FIE CLAR DOMNULE! Fac ce vreau, nu esti tatal meu,nici mama mea sa-mi zici ce sa fac. N-am nevoie de sfaturile tale zise fara pic de tact. Mai bine va tineti voi gura, nu sunteti singurii care stiu sa hackuieasca, sau sa pice un site, sa stii. Si da, fac o imagine proasta freakzului, ai vreo problema? imi zic opinia? nu te intereseaza opinia clientilor? foarte bine, tine-o pe a ta. ULTIMATE.RO este adevaratul site/forum. Si DusTeR este cel mai bun,si cel mai normal om pe care l-am vazut in viata mea pe "forumul TAU de 0% valoare" . Si ce daca esti in clasa a -12-ea? Eu sunt in a 11-ea, nu-i mare diferenta. Te fac la orice! doar sa stii, daca vrei, ne si intalnim. Am impresia ca tu acum plangi
copil mic, dute si administreaza freakz, sa vedem ce-ti iese din asta. Delicventilor, mincinosilor, egoistilor! TERMINATI! Voi sunteti cei care copiati. Repet, nu-mi pasa: CSTRIKE.RO este de un milion de ori mai PRESUS ca voi,intotdeauna va fi crede-ma, asa ca mai bine, nu mai fa concurenta. E jalnic freakz, pe bune.

- shocker
- Utilizator înregistrat
Uhm, esti cam inapoiat, imi explici si mie cum stiu sa fac un script / CMS cap coada si nu stiu sa instalez un amarat de MOD, care, permite-mi sa spun, ca e munca de labareala, tu faci mot-a-mot ce iti zice autorul modului acolo.
Iti repet, nu o mai tine cu hackul si blabla, eu sunt cu programarea si scripting-ul. Intre timp, am un caine, te astept sa mi-l haxoresti, dar te avertizez: i-am bagat dopuri in dos, nu o sa poti sa intrii asa usor in el
DusTeR? Te folosesti de el doar ca sa incerci sa demonstrezi ceva ce nu vei reusi niciodata, deoarece stii ca e doar o parere impusa de tine in mintea ta.
Din pacate, din toate discutiile astea, se vede ferma subiectivitate in tot ce spui, nu spui astea pentru ca ai avea ceva argumente, spui doar pentru ca esti ca oricare altul care nu stie decat sa se arunce cu gura inainte ca un necioplit ce e
Cine a zis ca sunt clasa 12-a? Nimeni, tu incepi sa te folosesti din nou de cunostintele tale supreme.Poseidon scrie:Si ce daca esti in clasa a -12-ea? Eu sunt in a 11-ea, nu-i mare diferenta.
Iti repet, nu o mai tine cu hackul si blabla, eu sunt cu programarea si scripting-ul. Intre timp, am un caine, te astept sa mi-l haxoresti, dar te avertizez: i-am bagat dopuri in dos, nu o sa poti sa intrii asa usor in el
WoW, you must be a f.....g geniusPoseidon scrie:Te fac la orice!
DusTeR? Te folosesti de el doar ca sa incerci sa demonstrezi ceva ce nu vei reusi niciodata, deoarece stii ca e doar o parere impusa de tine in mintea ta.
Din pacate, din toate discutiile astea, se vede ferma subiectivitate in tot ce spui, nu spui astea pentru ca ai avea ceva argumente, spui doar pentru ca esti ca oricare altul care nu stie decat sa se arunce cu gura inainte ca un necioplit ce e
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
Wow, that`s nice, AHAHA, la replici de genul asta, m-as arunca pe geam in locul tau. Nu vezi ce forum jalnic ai ? Sincer! Tu nici un MOD nu stii sa instalezi, CREDE-MA! Nici sa urmaresti nu esti in stare, iti cade ochiul cand citesti. Nu-mi pasa in ce clasa esti, poate chiar esti in 12 - 10 ... sincer, asa se pare
Nici nu stii engleza... taci! Carui caine? ala care ti-o freaca? ti-o suge,nu?
Da, daca-i dau un sut in moaca e mort,ca si tine de altfel. Am 98 de kg, asa, ca am destula masa pe mine zic eu, ii dau un pumn in bot, ii cad dintii, si il arunc direct pe computerul tau,AAA IA STAI! Cainele ala nu e cumva Levier?
care te ajuta sa administrezi viitoarele veceuri FREAKZ?
da, sigur: veceuri-amenajate.freakz.ro , ai avut tendinta sa faci asta pana acum, recunoaste
e penal site-ul, si forumul deasemenea. Nu esti tu regele hackingului, zeul lumii, bill gates, nu esti zeul scriptingului, zeul programarii, etc. Cand avea unul tema subBlack la forum, zice cainele ala al tau de Levier: e copiat, e copiat
ala habar nu are pic de ... TIC. Informatii esentiale despre PC-uri macar. GOL LA EL TOT, ca si la tine. Si mai gol, unu l mai prost ca altul. WOOW, ce limbaj de sychologist ai
stii ca esti praf, tu si freakz, viitoarea ta sotie + levier. Sunteti batuti in cap amandoi, lasati lumea in pace, daca nu, jur pe viata, ca va sparg site-ul + forumul. SUNT IN STARE DE ORICE! nu vorbesc aiurea, chiar ma pricep in domeniul asta, tine-ti gura aia spurcata! spal-o cu pic de sapunel, cu gust de nu vreau sa zic ce. Stiu ca am sa iau ban dupa asta, n-am ce face. Doar din cauza unui hapciupalitic sclerozat. Sa-ti zic ceva: Duster este un om foarte, foarte deosebit dupa parerea mea, nu-l cunosc personal, dar pentru mine asa stau lucrurile. Nu ma judeci tu pe mine! DA? CLAR SA-TI FIE, nu te mai crede gigi becali
Mare chestie, frezkz ... mare descoperire, publica pe ziar : veceuri de calitate superioara la adresa: veceuri-shocker-levier.freakz.ro
sa faci asta, buna idee nu?
Hai pa, tot esti praf! Daca-ti trag tie o palma lesini pe loc, crede-ma ca am testat-o pe unul, nu prea i-a placut internarea de 1 saptamana in spital, fara 2 molari.

Ultima oară modificat 22-Dec-2007, 21:02:21 de către Poseidon, modificat 1 dată în total.